IMAGINI BOMBĂ  cu Giani Kiriță la plajă! Cine este bruneta care îi face ”marcaj” strâns lui ”The King”?! Avem primele declarații exclusive

Giani Kiriță și-a făcut apariția la plajă, alături de o brunetă focoasă

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Surpriză uriașă pe litoral, weekend-ul trecut! Tip discret în privința persoanelor din viața sa privată, Giani Kiriță și-a făcut apariția pe plajă împreună cu prietenul Cătălin Cazacu, ”vulturul” care îi este ca un frate după experiența Exatlon, dar și alături de o brunetă focoasă!

Ca un adevărat rege, Giani a avut lângă el cea mai apetisantă reprezentantă a sexului frumos din Mamaia, motiv pentru care, toți cei care au văzut-o l-au invidiat pe Kiriță, mai mult nu și-au putut întoarce privirea în altă parte, indiferent de...”priveliștea” alternativă!

fara descriere

Paparazzii WOWbiz.ro, aflați și ei ca de obicei pe fază, l-au surprins pe ”The King” în ipostaze apropiate cu tânăra domnișoară, îmbrăcată într-un costum de baie negru, extrem de provocator! Pe un pat de fiță imens, bun pentru patru persoane, Giani și bruneta au stat unul lângă celălalt, s-au luat și în brațe din când în când, s-au mai și bronzat un pic, și, firește, au relaționat cu amicul Cazacu și cu o altă cunoștință aflată pe același loc de relaxare.

Citeste si: În culisele Puterea dragostei. Roxana îl sună pe Bogdan Mocanu: Nu știu cine pe cine a pierdut!

Citeste si: De ce au ajuns de fapt Simina cu Alex Zănoagă la doctor după ce s-au întors de la Puterea Dragostei

Citeste si: Bianca Rus, imagini de infarct după ce a slăbit 50 de kilograme! Cum arată în costum de baie

Giani Kiriță s-a afișat cu o brunetă superbă! ”Era patul prea mic și trebuia să mă apropii și eu de cineva...” 

Timp de câteva ore bune, toată lumea a văzut că Giani Kiriță s-a afișat cu o brunetă superbă, astfel că, în mod normal, au apărut și întrebările de genul, este sau nu ea femeia care să îi fi furat inima vedetei de la Exatlon? Din acest motiv, reporterii WOWbiz.ro au luat legătura exact cu protagonistul articolului, care, în stilul său trașant, dar și amuzant, a ținut să lămurească totul. ”Nu este nimic important! Era patul prea mic și trebuia să mă apropii și eu de cineva...(n.r.râde)! Ne-am distrat, am fost împreună în club, pe plajă, însă nu există o relație oficială între noi”, a declarat Giani, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate