Imagini BOMBĂ cu marea împăcare dintre Florin Salam și Roxana Dobre! Incredibil ce au putut să facă să-și demonstreze iubirea

Au apărut imagini bombă cu marea împăcare dintre Florin Salam și Roxana Dobre! Uite cum au fost surprinși cei doi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

roxana dobre si florin salam


In articol:

A apărut o imagine cu marea împăcare dintre celebrul cântăreț de manele Florin Salam și partenera sa de viață, frumoasa brunetă Roxana Dobre. În imaginea care a apărut pe rețelele de socializare îi putem vedea pe Florin Salam și pe Roxana Dobre îmbrăcați în haine albe, ceea ce simbolizează puritatea, în timp ce zâmbesc și se țin de mână. Imaginea a fost făcută chiar în Israel, pe malul Iordanului. Cei doi au simțit cum prezența lor acolo i-a făcut să scape de păcate și să se simtă mai liniștiți. Mai mult decât atât, cei doi au fost nași!

Citeste si: Cine este Raluca, tânăra care a intrat la Puterea Dragostei cu un tort în brațe! ”Poate pleci de aici măritată!”

Citeste si: Monica Bârlădeanu a vorbit despre violența domestică! ”Nu sunteți singure”

Imagini BOMBĂ cu marea împăcare dintre Florin Salam și Roxana Dobre

“Foarte recent, alături de soțul meu, am fost nașii unui copil. Iar cum părinții copilului pe care l-am botezat știau ca Florin iubește Israelul și că îi place să meargă în locurile sfinte, ne-au dus și pe noi la Iordan, loc în care ne-am botezat, din nou. Ne-a făcut o plăcere deosebită să mergem acolo, să luam parte la ritualurile sfinte și ne-am simțit curățați de toate păcatele și de toate problemele și, astfel, am putut fi nași, cu adevărat. A fost ceva cu totul și cu totul deosebit”, ne-a spus pe vremea aceea, în exclusivitate, Roxana Dobre, partenera de viață a lui Florin Salam.

Citeste si: Anda Adam, decizie radicală pentru 2020: „După atâția ani, chiar simt că este momentul”

roxana dobre si florin salam in israel

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate