Imagini BOMBA cu Salman Khan acasa la Iulia Vantur! Au urcat in apartamentul ei si au stat acolo cateva ore! Dovezi mai clare de atat ca ei sunt impreuna nu exista!

Imaginile astea vor arunca in aer tot Bollywood-ul. Idolul filmelor indiene a petrecut cateva ore in apartamentul Iuliei Vantur. Totul s-a intamplat aseara, iar paparazzii WOWbiz.ro au surprins totul. ##VIDEO125006##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereMiercuri seara, Salman Kahn a mers intr-un cartier bucurestean, acolo unde locuieste Iulia Vantur. Soferul lui a parcat masina, a coborat tacticos si s-a dus sa sune la interfon. Imediat cum Iulia a deschis usa, Salman a coborat si el si a mers la frumoasa blondina. A urcat linistit cu liftul si a petrecut cateva ore bune in apartamentul Iuliei.

fara descriereLuminile in casa ei au fost aprinse tot timpul, iar soferul lui Salman a sudat tigarile in asteptarea "sefului sau". "Le sta foarte bine impreuna. Formeaza un cuplu frumos", a spus Wilmark la WOWbiz.

##VIDEO125011##

fara descrierefara descrierefara descriereDupa ce au petrecut trei ore in apartamentul ei, Iulia si Salman au coborat impreuna scarile. La iesirea din bloc, Iulia a fugit spre masina, in timp ce Salman a iesit calm, cu o punga de caserole in mana. Actorul indian a asezat tacticos mancarea in masina si a luat loc langa iubita sa, Iulia, si au gonit in tromba catre hotelul din centrul Bucurestiului, acolo unde el era cazat.

##VIDEO125015##

Odata ajunsi la hotel, Salman si Iulia au urcat cu primul lift catre camera unde este cazat actorul indian. Din nefericire pentru cei doi indragostiti mancarea carata de la Iulia s-a cam ravasit prin plase, iar sosurile s-au cam amestecat. Cei doi n-au mai fost vazuti pana dimineata, atunci cand Salman a aparut in fata hotelului pentru ca trebuia sa plece la filmari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate