Imagini colosale la mormântul Ionelei Prodan! În lacrimi, fiica ei, Anamaria, s-a dus noaptea, in mare secret, la cimitir, să îi aducă lalele albe! Totul cu puțin înainte de a se împlini un an de la moartea artistei EXCLUSIV

Anamaria Prodan s-a dus în cimitir cu puțin înainte să se împlinească un an de la decesul mamei sale

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Anul trecut, la mijlocul lunii aprilie, o veste tristă a bulversat lumea artistică din România! Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, a încetat din viață, după ce, timp de noă luni, s-a luptat cu o maladie nemiloasă la pancreas!

”Inima mamei mele a încetat să mai bată! Indiferent cât de mult am încercat eu și medicii de la Spitalul Elias să o salvăm, nu s-a mai putut face nimic! De acum, doar din Cer, ea mă va mai putea veghea! Îmi va fi imposibil să trăiesc fără doamna sufletului meu! Însă, îi promit că am să vin mereu la mormânt, nu am să o las niciodată singură”, declara, la vremea respectivă, cu ochii în lacrimi, fiica ei, Anamaria Prodan!

Citeste si: „Fără vaccin, fără școală”! Părinții care își trimit copiii nevaccinați la ore, amendați cu mii de lei

Citeste si: Șerban Copoț, în doliu! Tatăl lui a murit

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie! Tristan Tate era la volanul unui Lamborghini decapotabil! FOTO

fara descriere

Ionela Prodan a murit în urmă cu aproape un an! Ce a făcut fiica ei, aseară, la mormânt

Anamaria și-a respectat apoi cu strictețe cuvintele! După ce a făcut o pomană de a știut-o o țară întreagă, ulterior, impresara a fost zărită la cimitirul Bellu de multe ori, cu sacoșele pline pentru a le împărți oamenilor nevoiași, totul pentru sufletul cântăreței!

Mai mult, pe adresa [email protected], am primit câteva imagini absolut colosale cu celebra impresară în ipostaze emoționante. Astfel, Ionela Prodan a murit în urmă cu aproape un an, dar fata ei,Ana, nu vrea să facă nimic de ochii lumii! Drept dovadă, WOWbiz.ro vă prezintă, în premieră, o serie de fotografii, realizate, aseară, la locul de veci al regretatei artiste! Cu lacrimi în ochi, agenta i-a adus, în miez noapte, multe, enorm de multe lalele, florile preferate ale marii interprete, și i le-a pus pe mormânt, apoi s-a închinat și i-a aprins și o lumânare!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate