Imagini compromitatoare cu o angajata a Jandarmeriei din Giurgiu! Fata facea videochat, insa sustine ca totul este trucat: "Din cauza unor dusmani"

O angajata a Jandarmeriei Giurgiu a aparut in niste imagini compromitatoare pe internet.

Distribuie pe:

Femeia sublocotenent sustine ca nu ea este cea care apare in acele imagini si ca cineva le-a trucat, desi apropiatii spun insa ca asemanarea e izbitoare. De rusine, tanara si-a dat demisia saptamana trecuta.

"Persoana la care faceti referire nu mai lucreaza in cadrul jandarmeriei Giurgiu si nu mai are nicio legatura cu institutia. In ultimii doi ani a fost angajata unitatii si luna asta si-a prezentat demisia din motive personale. Jandarmeria Giurgiu nu ar tolera un astfel de comportament care este dezonorant si in total dezacord cu statutul de militar", a spus locotenent Nicoleta Beianu, purtatorul de cuvant al IJJ Giurgiu, pentru Stirile ProTV.

fara descriere"Cineva a trucat alea, nu sunt eu acolo. Eu nu sunt in Giurgiu si nici nu o sa mai apar vreodata cu imaginea patata. Din cauza unor dusmani pe care ii am eu in IJJ Giurgiu si care au trucat... Din diverse motive pe care le stiu eu si nu am ce sa mai comentez", a spus fosta angajata a IJJ Giurgiu.

Vecinii fetei spun ca s-a mutat in blocul in care locuieste in urma cu doi ani, impreuna cu iubitul ei, si nu credeau ca se ocupa cu astfel de lucruri.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate