Imagini cutremurătoare! Ce se întâmplă în aceste momente acasă la Mihaela, fetița de 11 ani din Dâmbovița, ucisă de pedofilul olandez

Acasă la fetița de 11 ani din Dâmbovița s-au strâns zeci de oameni. Toți au venit să-și ia adio de la Mihaela.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mihaela Adriana, fetița de doar 11 ani din Dâmbovița, a avut parte de un destin crunt. Micuța s-a întors acasă în sicriu, cu urme de violență pe trup, după ce a fost răpită și ucisă, iar trupul ei a fost abandonat.

Citeste si: Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat la Spitalul Elias cu o zi înainte de transferul lui Mario Iorgulescu în străinătate

fara descriere

În fața casei din Gura Șuții (jud. Dâmbovița), pe poartă, a fost amplasată o icoană mare. Sicriul fetei a fost dus în curte. Vecini, rude, prieteni și colegi de la școală s-au adunat acasă la Mihaela pentru a-și lua rămas-bun de la ea. Imaginile cu zecile de oameni care au pășit pragul casei familiei sunt emoționante.

Criminalul Mihaelei, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-ar sinucis

Bărbatul din Olanda, principalul suspect în cazul uciderii micuței Mihaela Adriana, s-a sinucis. Potrivit unor surse din cadrul poliției olandeze, pedofilul care ar fi agresat-o și ucis-o pe fetița din România în vârstă de 11 ani a intrat cu mașina într-un tir.

fara descriere

Potrivit autorităților, principalul suspect în uciderea fetiței din Dâmbovița avea cazier, antecedente penale de agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate