Imagini CUTREMURĂTOARE cu mormântul Alexandrei Măceșanu! Ce monument a făcut tatăl fetei la locul de veci al familiei FOTO EXCLUSIV

În eventualitatea în care Alexandra Măceșanu nu va fi găsită în viață, familia are pregătit deja locul de veci.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În eventualitatea în care Alexandra Măceșanu, fata răpită și sechestrată de Gheorghe Dincă, nu va fi găsită în viață, familia are pregătit deja locul de veci. După ce autoritățile au anunțat că ADN-ul rezultat din fragmentele osoase găsite în curtea lui Dincă corespunde cu cel al fetei de 15 ani, familia a demarat în mare secret lucrările la locul de veci al familiei, deși părinții Alexandrei nu și-au pierdut încă speranța. 

Citeste si: Incredibil, cu ce i-a șocat Gheorghe Dincă pe deținuți la Jilava! ”Vorbește întruna despre Dumnezeu”! Ce comportament are, cu adevărat, criminalul din Caracal la Penitenciarul Jilava

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face dezvăluirea care schimbă tot: „Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Magistrații italieni îl protejează pe Dincă”

Cu inima zdrobită de durere, tatăl Alexandrei s-a apucat în urmă cu ceva timp să ridice la locul de veci al familiei, amplasat în cimitirul din satul natal, două cripte, pe care le-a finalizat recent.

fara descriere

Greu încercatul părinte al Alexandrei a supravegheat îndeaproape lucrările, iar în eventualitatea nedorită în care până la urmă Alexandra nu va fi găsită în viață, tânăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă își va dormi somnul de veci lângă bunicii ei. 

fara descriere

”O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară  ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a declarat mereu tatăl Alexandrei, care speră într-o minune. 

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate