Imagini cutremurătoare de la mormântul lui Nicu Maharu la cinci luni de la moartea interlopului! Fosta iubita a căzut la cimitir după ce i-a făcut un tablou și o inscripție specială

Iustina, iubita lui Nicu Maharu, a făcut un gest impresionant pentru regretatul interlop

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În urmă cu cinci luni, o veste bombă a cutremurat lumea mondenă. Nicu Maharu, bărbatul cunoscut, ani de zile, drept partenerul de viață al Simonei Sensual, a murit, după ce a dus o luptă crâncenă cu o boală incurabilă.

"Cancerul l-a măcinat încet, încet și, în ciuda tratamentelor intensive, nu s-a mai putut face nimic", au dezvăluit, atunci apropiații bărbatului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, la decesul lui!

Citeste si: Dublă tragedie! Un bărbat de 29 de ani a fost călcat de tren, la câteva zile după ce iubita lui a fost găsită spânzurată

Citeste si: Actorul care zâmbește în filme, dar are inima sfâșiată de durere! Fiica și soția i-au murit de cancer

Citeste si: Fost primar din Suceava, condamnat la 5 ani și 2 luni de închisoare cu executare

fara descriere

Nicu Maharu a murit acum cinci luni! Ce a scris pe mormânt fosta lui iubită

La vremea respectivă, reporterii Wowbiz.ro au prezentat în premieră că, la înmormântarea bărbatului, în mod cu totul surprinzător, l-au plâns două femei, ambele considerate iubite oficiale, una logodnică și altă iubită. Ultima, Iustina, a și șocat, pur și simplu, prin gesturile uriașe făcute când l-a condus pe ultimul drum.

 "La priveghi, i-a adus o coroană de a știut-o toată lumea, înaltă de doi metri, iar în drum spre cimitir, a stat numai la căpătâiul lui și l-a pupat pe frunte. A plâns încontinuu", au povestit surse de la fața locului.

Starea de tristețe a femeii nu a dispărut însă nici cu trecerea timpului. Nicu Maharu a murit acum cinci luni, dar ea pare că nu se împacă deloc cu ideea că iubitului ei nu mai este lângă ea. Poate tocmai de aceea, acum, când a revenit special în țară, ea a mers la cimitir și l-a plâns din nou, lucru ce i-a impresionat pe mulți dintre cei aflați la fața locului.! ”Femeia asta l-a iubit enorm pe Nicu, drept dovadă și gesturile ei.  De Paște, i-a făcut o melodie, iar, zilele trecute, la mormânt, a adus un tablou, cu chipul său și ramă cu îngeri, în plus, a scris și câteva rânduri pe placa mortuară. ”Ai plecat din lume cu durere grea/ Dar ne-ai lăasat un nume, cel scris pe crucea ta/ Și crucea ta stă dreaptă cu aripile-n vânt/ Și cu drag ne așteaptă la tristul tău mormânt. Nu te voi uita niciodată! Iustina Paris”, sunt cele specificate de femeie”, au dezvăluit persoane apropiații Iustinei pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate