Imagini cutremurătoare în cazul băiețelului de doi ani agresat de îngrijitoare! Femeia este fiica unui fotbalist cunoscut și i-a rupt piciorul băiețelului

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu riscă să ajungă după gratii după ce i-a rupt piciorul unui copil de doar doi anișori

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Au apărut imagini cutremurătoare cu agresiunile suferite de un copil la o creșă privată din Timișoara. Îngrijitoarea, fiica fotbalistului Iosif Rotariu, a fost filmată în timp ce îl bătea pe un băiețel de numai doi ani până i-a rupt piciorul. Agresoarea a fost trimisă în judecată, iar familia cere daune de jumătate de milion de euro. Primul termen va fi pe 20 februarie.

Imaginile violente surprinse de camerele de supraveghere sunt cu adevărat șocante. Băiatul este smucit și lovit, apoi trântit brutal în pernă. Bietul copil plânge și se duce din nou spre îngrijitoare, doar ca ea să-l arunce din nou în pernă.

Cinci zile mai târziu, același băiețel a fost agresat de îngrijitoarea în cauză. Femeia l-a lovit peste față supărată că micuțul nu voia să doarmă, după care l-a ridicat de mâini și l-a aruncat pe podea, moment în care i-a și rupt piciorul. Copilul a vrut să se ridice, dar nu a mai putut să se miște.

fara descriere

Băiețelul a trecut prin toate aceste chinuri la grădinița privată a fostului fotbalist Iosif Rotariu, iar agresoarea este fiica lui, care era îngrijitoare la creșa grădiniței. Pentru serviciile ei părinții plăteau 900 de lei în fiecare lună.

Iamginile au fost făcute publice la opt luni de la agresiune chiar de către părinții copilului. Băiețelul a ajuns la spital cu fractură de femur și a avut nevoie de trei luni de zile de îngrijiri medicale.

fara descriere

„Nu am avut curajul să văd acele imagini. Noi le avem de o lună, dar eu nu le-am văzut până aseară”, a spus mama copilului.

După toate chinurile prin care a trecut, micuțul a trebuit dus și la terapie psihologică.

Contactat telefonic, fostul fotbalist a spus că fiica lui, bolnavă de diabet, a avut o criză de hipoglicemie și de aceea a reacționat așa. De atunci, spune el, ea nu a mai lucrat în grădiniță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate