Imagini de colecție cu Bianca de la Puterea Dragostei! Cum arăta atunci când era mai mică: "E cea mai dulce fată"

Imagini de colecție cu Bianca de la Puterea Dragostei au apărut pe internet.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

O fană a îndrăgitei concurente de la Puterea Dragostei a publicat fotografiile pe internet.

"Așa arăta Bianca atunci când era mică. Este o frumusețe de fată, după părerea mea este cea mai dulce fată din casa Puterea Dragostei", a scris fana respectivă pe Facebook.

fara descriere

fara descriere

Bianca a clacat, după ce a fost lovită de Roxana: „Sare la hotel, sare aici la mine”

După ce a fost lovită de Roxana, Bianca a avut o cădere nervoasă. Chiar înainte ca Andreea Mantea să anunțe favoriții săptămânii, concurenta emisiunii Puterea dragostei a izbucnit în plâns și a avut nevoie să se așeze.

„Nu cred așa ceva. De ce nu ai plâns atunci și plângi acum? Dacă mie îmi place de un bărbat, eu fac teatru? I-au sărit capacele”, a spus nervoasă Roxana, iar Andreea Mantea a continuat:

„Bianca, îți este teamă de Roxana?”, a întrebat-o Andreea Mantea pe Bianca:

Mă deranjează pentru că nu este prima dată când se întâmplă. Mi-a fost luată și protecția, mi-au fost luați și banii și mi-a plecat și iubitul. Eu nu pot să cred. Cum să nu ripostez, Andreea? Eu nu am pus mâna pe ea, a pus ea mâna pe mine. Cum să nu reacționez? Eu când am greșit am fost foarte taxată. Fără pic de bun simț, dar să vină la mine așa... Sare la hotel, sare aici la mine. Dacă am 40 de kilograme. Chiar nu înțeleg și mă simt foarte aiurea”, a spus concurenta printre suspine, 

„Câte am îndurat eu timp de șapte luni?”, i-a spus și Roxana.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate