Imagini de coșmar! Zeci de mașini au fost luate de apă, iar grindina a acoperit străzile

Locuitorii Capitalei au trăit momente de groază.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Imagini de coșmar pentru locuitorii capitalei Spania, Madrid, care au fost la un pas de moarte din cauza furiei naturii.
In articol:

Capitala țării a fost lovită de o furtună extrem de puternică, reușind să provoace pagube semnificative.

Cotidianul spaniol El Mundo anunță că mai multe localități din comunitatea autonomă a Madridului au fost inundate, iar traficul a fost întrerupt pe șoselele de centură M-40 și M-30. De asemenea, circulația pe șase linii de metrou din Madrid și traficul aerian pe aeroportul Barajas au fost date peste cap din cauza vremii extreme.

Citeste si: Horror! O tânără de 23 de ani a căzut de la 25 de metri înălțime, după ce a făcut ASTA pe balcon! Imagine cutremurătoare

Citeste si: Doliu uriaș! A murit Ferdinand Piech

Citeste si: „Am fost violată de 1716 ori până să împlinesc 12 ani. Când aveam 6 ani, am fost dusă la prima orgie într-un castel”. Povestea femeii vândute de propria mamă

Cele mai afectate localități de ploile torențiale au fost Tielmes (unde au căzut 64 de litri pe metrul pătrat) Arganda del Rey (46,4 litri pe metrul pătrat), Valdemoro și Pinto.

Locuitorii îngroziți de fenomenele extreme au postat pe rețelele de sociaizare efectele furtunilor, mai ales că în multe locuri a plouat și cu grindină. Oamenii au fost nevoiți să dea cu lopata grindina pentru a elibera strada și intrarea în locuință.

Premierul spaniol Pedro Sánchez și-a exprimat solidaritatea față de cei „care suferă” din cauza efectelor furtunii din Madrid.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate