Imagini de groaza cu Dinu Patriciu dupa transplantul de ficat si inainte sa moara! O sa te cutremure cum arata! Omul de afaceri abia se tinea pe picioare

Dinu Patriciu a murit la Londra dupa o lupta lunga cu boala. Omul de afaceri a avut cancer, dar se pare ca o pneumonie a fost cea care i-a rapus viata.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereIn urma cu aproape un an, Dinu Patriciu a suferit o operatie dificil ade transplant de ficat. WOWbiz.ro a publicat atunci primele imagini cu omul de afaceri in covalescenta.

Acesta a declarat ulterior ca a trecut printr-o perioada extrem de grea pentru el.

"Am trecut printr-o incercare dificila, dar acum ma simt mult mai bine decat inainte si am foarte multe planuri de viitor. Am de gand sa traiesc inca o perioada (...) Ma uitam prin diverse tabloide la poze de-ale mele ajunse prin nu stiu ce intamplari in presa. Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile... Zambeam, dar eram un schelet. Acum nu mai sunt (...) Trebuie sa ii ajuti pe doctori. Ei nu pot face nimic fara tine. Daca nu ai vointa de a face fizioterapie, exercitii fizice, alergare, nu ajungi un om intreg dupa o asemenea incercare.", a spus Patriciu.

"Nu stiu cum sa raspund la intrebarea cum privesc moartea. Nu stiu, pentru ca eram motivat sa traiesc si asta era starea in care traiam. Voiam sa ma agat de viata. Faptul ca am reusit e un noroc. Insa, daca vrei cu tot dinadinsul, se si intampla.", a marturisit omul de afaceri.

"Si trebuie sa va spun ca nu e o gluma ceea ce se spune, ca atunci cand treci pragul, cand intri in anestezie totala, iti recitesti viata. E adevarat. Si cand te trezesti ti-e frica sa deschizi ochii, sa nu fii cumva pe lumea cealalta. Asta e sentimentul pe care il ai. Din pacate, cand treci prin astfel de momente ai nefericirea de a constata ca oameni pe care ii credeai onesti devin sacali. Deasupra unui animal ranit se invart vulturii.", a spus Patriciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate