Imagini de la inmormantarea fiicei lui Marius Teicu! Mama Patriciei a plans fara incetare! Vedete si apropiati ai tinerei au venit sa-si ia ramas bun VIDEO EXCLUSIV

Zi trista pentru Marius Teicu! Indragitul compozitor isi conduce unicul copil pe ultimul drum. Patricia avea doar 41 de ani si a murit dupa o lupta crunta cu leucemia.

Distribuie pe:

Autor: C.L., G.C.

fara descriereUPDATE 13.10: Dupa inmormantare, locul de veci in care se odihneste Patricia a fost complet acoperit cu flori. O imagine emotionanta care arata cat de iubita a fost tanara!

fara descriereUPDATE 13.00: Patricia Teicu-Radulescu a fost inmormnatata! La finalul funeraliilor, indurerat, compozitorul Marius Teicu si-a adunat puterile si, din respect pentru jurnalistii prezenti, a acordat un interviu emotionant. "Acesta este cel mai greu interviu din viata mea! Este foarte greu, pentru ca si durerea noastra este mare. De acum inainte noi, intreaga familie, ne vom concentra atentia asupra nepotilor, copiii Patriciei. Ei au aflat ca mama lor a plecat intr-o lume mai buna, tatal lor le-a spus. Vom face tot ce putem pentru ca lor sa le fie bine", a declarat Marius Teicu. Maestre, ne inclinam in fata ta, cu acelasi respect pe care tu ni l-ai aratat noua!

UPDATE 12.52: Cortegiul funerar se indreapta spre locul de veci. Marius Teicu si sotia sa, Rodica, sunt chiar in spatele sicriului in care se odihneste pe veci Patricia

fara descrierefara descriereUPDATE 12,45 Sicriul a fost insotit pana la mormant de cortegiul funerar. In spatele acestuia s-a aflat tot timpul Marius Teicu si sotia lui.  

fara descrierefara descriereUPDATE 12.36: Mama Patriciei e distrusa si plange fara incetare. Slujba din capela a luat sfarsit. Ceremonia de inmormantare a inceput.

fara descriereAlaturi de Marius Teicu si de sotia sa, Rodica, la cimitirul Izvorul Nou din Bucuresti au venit, inca de dimineata, multi artisti. Keo a fost printre primii: a venit a aprpins o lumanare la capataiul Patriciei si a plecat. A marturisit ca o stie pe fiiica lui Marius Teicu de cand erau copii. fara descriere

fara descriereLa slujba de inmormantare, care a inceput la pranz, printre rude se afla si cateva vedete: Adi Despot, Alexandra Ungureanu, Felicia Filip, sunt doar cateva dintre ele. 

fara descriere

fara descrierefara descriereMarius Teicu si sotia sa au ajuns devreme, au intrat in capela, langa sicriul Patriciei si nu au mai iesit.

Tristetea celor doi parinti a impresionat pe toata lumea pentru ca toti cei care ieseau din capela plangeau in hohote, fie ca erau barbati sau femei. fara descriere

Patricia a murit miercuri dimineata in Spitalul Fundeni unde se afla internata de la jumatatea lunii iulie. Fiica lui Marius Teicu avea doar 41 de ani si de aproape doi ani suferea de leucemie. Anul trecut a facut un transplant medular, iar in ultimele luni mai multe transfuzii de sange. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate