Imagini de la locul groaznicului accident în care Nella Angheluță și-a pierdut prietena bună! Trenul a târât mașina 100 de metri FOTO

Nella Angheluță, fosta soție a lui Ionuț Sugacevschi, și-a pierdut prietena bună într-un accident care a șocat Austria.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Nella Angheluță, fosta soție a lui Ionuț Sugacevschi, și-a pierdut o prietena foarte bună într-un accident care a șocat Austria. Miercuri, mașina în care se aflau Nicoleta și soțul Markus a fost spulberată de tren, cei doi pierzându-și viața. 

Citeste si: Florin Pastramă e putred de bogat? ”Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”

Citeste si: Fosta soție a lui Ionuț Jaguarul e distrusă: ”Odihnește-te în pace, suflet drag!” Nella și-a pierdut într-un cumplit accident o foarte bună prietenă

”Odihneste-te în pace suflet drag. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească in pace!”, a scris Nella Angheluță. 

fara descriere

Accidentul a șocat opinia publică din Austria, care a alocat spații largi dramei. Presa a scris că, potrivit poliției, cei doi pasageri, Nicoleta (29 de ani) și Markus (32 de ani) n-au avut nici o șansă de supraviețuire, murind imediat după ce trenul a lovit mașina familiei, pe care a târât-o mai bine de 100 de metri! 

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate