Vedete

Imagini de la prima intalnire a Biancai cu Tristan! Cand a avut loc si cine le-a facut cunostinta

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Imagini de la prima intalnire a Biancai cu Tristan! Cand a avut loc si cine le-a facut cunostintaicon photo
 
Bianca a fost surprinsa recent in compania unui tanar pe nume Tristan Tote. Cei doi au iesit la cina la un restaurant de fite din Capitala, insa asta nu este prima lor intalnire, asa cum a recunoscut chiar ea intr-un interviu pentru WOWbiz.ro.  
 
Cei doi s-au cunoscut la Viva Party, eveniment care a avut loc în 24 mai. Fratele englezului fiind cel care le-a facut cunostinta. 
 
 
Dupa ce a iesit la iveala ca blonda a aparut la bratul unui alt barbat, ea a tinut sa sublinieze ca nu l-a inselat pe Victor Slav si ca a inceput sa se vada cu tanarul englez abia dupa ce clarificase situatia cu fostul ei iubit. La scurt timp dupa ce Bianca a recunoscut ca iese si ca este in tatonari cu Tristan.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune