Imagini de mare senzatie! Alex Mataev de la X Factor si-a filmat clipul in curtea casei lui Liviu Dragnea

Alex Maţaev, fost concurent la X Factor, şi-a lansat zilele trecute videoclipul piesei „Cu capul în nori“. Tânăra care apare în videoclip este Alexandra Dragnea, nimeni alta decât fiica vicepremierului Liviu Dragnea, iubita lui Maţaev. Filmările au fost realizate pe domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria, expus astfel pentru prima dată publicului, scrie adevarul.ro.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Liviu Dragnea şi-a ţinut întotdeauna la secret conacul construit pe patru locuri de casă în Alexandria. Imobilul situat pe strada Ion Creangă a fost ferit de ochii trecătorilor printr-un gard solid şi printr-o plasă de protecţie, în aşa fel încât casa, piscina sau terenul de tenis n-au putut fi văzute de niciun curios.

Asta până când cântăreţul venit din Republica Moldova, Alex Maţaev, şi-a ales drept loc de filmare pentru noul său videoclip chiar conacul vicepremierului din Alexandria. Alex Maţaev are o relaţie de Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului, de mai bine de un an. Iubita interpretului este personajul principal din clipul piesei „Cu capul în nori“, filmat pe domeniul lui Liviu Dragnea. În clip se poate vedea curtea domeniului vicepremierului, terenul de tenis cu nocturnă construit în mijlocul celor 6800 de metri pătraţi, cât însumeaza curtea lui Dragnea, piscina şi imagini cu casa acestuia. Acesta sunt primele imagini cu averea lui Dragnea, dezvăluite publicului într-un mod inedit. Alexandra şi Maţaev, care joacă în videoclip rolul unor îndrăgostiţi, se plimbă prin curtea domeniului din Alexandria. Interpretul poate fi văzut relaxându-se pe peluza din curte sau cântând pe terenul de tenis cu nocturnă. În declaraţia de avere a lui Dragnea, casa apare în continuare în construcţie Liviu Dragnea a început să pună bazele domeniului din Alexandria, pe vremea când păstorea Consiliul Judeţean Teleorman şi locuia într-un apartament de serviciu. A cumpărat patru locuri de casă, reuşind să adune laolaltă, prin alipire, aproape 7000 de metri pătraţi din cele patru locuri de casă, situate pe două străzi. Proprietatea se întinde mai exact pe 6800 de m.p, din care aproape 3000 au fost donaţi către fiul lui Dragnea, în 2011.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate