Imagini de senzație cu Adrian Alexandrov! Ce face logodnicul Elenei Udrea prin traficul din București VIDEO EXCLUSIV

Adrian Alexandrov își trăiește viața în viteză. E ba în București, ba în Costa Rica, naveta cu avionul fiind una necesară atât pentru afacerile pe care le are aici, cât și pentru a-și ostoi dorul de ”fetele” lui aflate peste Ocean.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Când vine în București însă, Adrian Alexandrov are multe de recuperat, așa că e mai tot timpul ”pe grabă”, reușind să își rezolve treburile în timp record pentru a se întoarce în paradisul din Costa Rica.

Citeste si: Logodnicul Elenei Udrea e mai bogat cu 200.000 de euro! Adrian Alexandrov şi-a vândut vila din Corbeanca

Citeste si: Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

Citeste si: Adrian Alexandrov şi-a scos la vânzare vila din Corbeanca! Vezi câţi bani cere logodnicul Elenei Udrea pe casa al cărei dormitor matrimonial are balcon şi şemineu!

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Citeste si: Adrian Alexandrov şi-a scos la vânzare vila din Corbeanca! Vezi câţi bani cere logodnicul Elenei Udrea pe casa al cărei dormitor matrimonial are balcon şi şemineu!

Doar că traficul din Capitală este unul de natură să îi scoată din minți și pe cei mai calmi oameni, iar ambuteiajele sunt deja eternizate, motiuv pentru acre transportul cu mașina nu este o soluție pentru cine se grăbește.

Iar logodnicul Elenei Udrea a găsit soluția perfectă pentru ca să evite timpul pierdut pe străzi, în mașină, la volan. Astfel, el a fost surprins de reporterii WOWbiz.ro în timp ce, îmbrăcat la costum și ochelari de soare, se descurca perfect pe un scuter, evitând astfel să mai piardă vremea.

S-a asigurat, dar, cu nervi că nu a putut să taie și mai repede fața altei mașini, lăsând la vedere însă faptul că poartă căști și, probabil, asculta o muzică suficient de antrenantă încât să aibă chef de ”adrenalină”

la maximum. Grăbit, la modul evident, ambalând motorașul scuterului pe care îl călărea, Adrian Alexandrov, în zona Pieței Romane, a ”fentat” coloana de mașini și, fără să stea nicio secundă aiurea, se îndrepta spre locul în care trebuia să ajungă. Adică fix în zona Dorobanți…

Adrian Alexandrov și Elena Udrea sunt logodiți și au un copil

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au cunoscut în vara lui 2016, la mare.

După câteva ezitări, care își aveau rădăcinile în eșecurile în dragoste pe care le suferise în ultimii ani, Elena a hotărât să înceapă o nouă poveste, cu care însă a fost foarte discretă la început. Într-un final, cei doi și-au asumat povestea de dragoste și, mai mult decât atât, după o serie de încercări, au și devenit părinții unei fetițe, născute în Costa Rica. La scurt timp de la nașterea fetiței însă, Elena Udrea a fost arestată.  De altfel, acum câteva luni, Adrian Alexandrov a povestit episodul tulburător în care Elena Udrea a fost smulsă de Interpol de lângă fetiţa lor, direct de pe străzile din Costa Rica. ”Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi(...) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească. Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină. Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră. Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească. Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte. Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut (...)”, a explicat Adrian Alexandrov. Mai mult, pus în faţa unor teorii ale conspiraţiei care susţineau că fetiţa nu este copilul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a reacţionat vehement. ” Nu am ce să comentez. Sunt nişte aberaţii ordinare”, ne-a spus, pe atunci, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea.

 

Imagini realizate de Emil Ion

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Radu Mazăre lucra pentru un miliardar egiptean! Fostul edil al Constanței nu câștiga bani doar din resortul din Madagascar, ci dădea consultanță pentru unul dintre cei mai...

Cod ROȘU de inundații! Care sunt zonele vizate

Ce i s-a întâmplat unui fan al emisiunii Puterea Dragostei chiar de ziua lui! O să țină minte toată viața surpriza asta

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Klaus Iohannis este în pericol! Dragnea aruncă bomba! "Îi va face rău"

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

ȘOC TOTAL în România. Adio, DIVORȚ. Anamaria Prodan a vorbit cu LACRIMI în OCHI

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies