Imagini de senzație cu Claudia Pătrășcanu! Cum arată acum artista care trece printr-un divorț urât de Gabi Bădălău VIDEO EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, trece, în această perioadă prin trauma unui diovorț, ea despărțindu-se de Gabi Bădălău, bărbatul cu care are doi copii.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Claudia Pătrășcanu a fost surprinsă, de curând, de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce, la mall, după ce și-a cumpărat un cadou avea o grijă exemplară de cei doi copii pe care îi are alături de bărbatul de care divorțează, Gabi Bădălău.

Citeste si: Împăcare neașteptată în showbiz-ul românesc! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după scandalul legat de divorț și acuzațiile de infidelitate

Citeste si: Prima reacție a lui Gabi Bădălău după ce s-a scris că, în plin divorț de Claudia Pătrășcanu, iubește din nou: „Singura mea iubire”

Citeste si: Claudia Pătrășcanu, acuzată că vrea să facă avere din pensia alimentară de la Gabi Bădălău: „Ce așteptări să am dintr-un salariu minim pe economie?”

Citeste si: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns în fața judecătorilor! Ce au decis în privința copiilor

 

Chiar și complet nemachiată, îmbrăcată simplu, Claudia Pătrășcanu se poate lăuda că este, cu adevărat, o apariție de senzație, chiar dacă are, deja, 41 de ani. Cu forme de fotomodel și cu o prospețime de invidiat, mai ales că nu trece prin clipe chiar ușoare, Claudia Pătrășcanu a avut parte, la mall, de multe priviri insistente. Cu toate acestea, cântăreața nu a avut timp să se uite nici în stânga, nici în dreapta. Nu de altceva, dar preocuparea ei pare să fie una singură: cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău, barbatul pe care l-a părăsit.

fara descriere

Astfel, după ce au făcut o serie de cumpărături, Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți ai eu și ai lui Gabi Bădălău se pregăteau să plece spre casă. Doar că, mamă atentă, Claudia Pătrășcanu nu i-a lăsat pe cei doi băieți să iasă din mall până când nu a fost pe deplin mulțumită de cum erau îmbrăcați, mai ales că afară era un frig pătrunnzător.

Așa că, după ce Claudia Pătrășcanu i-a legat cu atenție șireturile băiețelului cel mic, l-a luat pe cel mare la ”înfofolit”. I-a pus geaca, căciula și s-a asigurat că nu îi va fi frig atunci când va ieși din mall, apoi, la rând, a venit cel mic, puștanii suportând cu stoicism atenția frumoasei artiste. Apoi, grăbiți, cei trei s-au îndreptat spre mașină, Claudia Pătrășcanu având însă grijă de micuți până au ajuns în parcare, ținându-i de mânuțe, chiar dacă era incomodată de plasa de cumpărături. Mai mult chiar, deși nu îi este ușor ca mamă singură în asemenea situații, Claudia Pătrășcanu a avut grijă să vorbească cu micuții mai tot timpul și, chiar mai mult, a avut puterea să și zâmbească în acest timp celor mici, semn că a depășit trauma divorțului.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la munte împreună de dragul copiilor

La începutul acestui an, Claudia Pătrășcanu a publicat pe pagina ei de Instagram o serie de filmulețe în care apare alături de soțul ei, Gabi Bădălău, și cei doi fii ai lor, Gabriel și Nicolas. În imagini cei doi soți zâmbesc larg și se joacă alături de copii, dar, chiar și așa, Claudia Pătrășcanu a fost explicită cu privire la relația cu Gabi Bădălău, precizând, public, că s-au văzut doar de dragul copiilor.

fara descriere

Claudia Pătrășcanu a anunțat anul trecut că l-a părăsit pe soțul ei, Gabi Bădălău

„După atata umilința, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr-un an cât intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu....... Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atata timp cât Dumnezeu ne da sănătate,l e putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”....... Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Patrașcanu pe pagina ei de Facebook.

La câteva zile, Gabi Bădălău a reacționat și el, tot pe Facebook. „Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț”, a fost mesajul lui Gabi Bădălău, la numai câteva zile de la postarea acidă a cânăreței Claudia Pătrășcanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate