Vedete

Imagini de senzatie cu mama Nadiei Comaneci la plaja! Stefania Comaneci a implinit 76 de ani si e plina de energie! FOTO

Stefania Comaneci duce o viata linistita la Onesti, dar merge mereu in vacante cu cei doi copii, Nadia si Adrian.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cel mai important sprijin din viata marii campioane Nadia Comaneci a venit indiscutabil din partea mamei sale, Stefania, asa cum chiar fosta sportiva de legenda a amintit de fiecare data cand venea vorba de familie.

Divortata de sot pe vremea cand Nadia era doar o adolescenta. "Eram plecata in cantonament cand am aflat ca parintii mei se vor desparti. Bine nu-ti pica deloc, ca oricarui copil, nici mie nu mi-a picat deloc bine sa aflu ca parintii mei se despart, dar daca asa au decis ei sa faca, am inteles ca e mai bine asa, ca nu poate fi bine pentru mine si pentru fratele meu decat daca le este bine si lor. Daca le este bine parintilor, iti este bine si tie, ca si copil… Este greu sa inteleaga un copil adancimea acelei decizii, dar viata merge inainte", si-a amintit Nadia intr-un interviu acordat revistei Tango.

Cum timpul vindeca ranile, si mama Nadiei a trecut mai departe, de dragul copiilor, fiind astazi o bunica fericita. Originara din Onesti, doamna Stefania a implinit 76 de ani la inceputul acestei luni, este plina de energie si de vitalitate si nu rateaza nici un prilej sa-si viziteze fata si nepotul in America sau sa-si vada ceilalti nepoti, din partea fiului Adrian. Dintr-o vacanta petrecuta in familie pe litoralul turcesc dateaza si fotografiile in care mama Nadiei Comaneci pozeaza fara inhibitii in costum de baie, dovedind ca varsta este doar un numar daca stii sa intelegi viata corect! 

Galerie foto