Imagini de senzație cu metrosexualul Jador! Cum s-a pregătit pentru reintrarea în casa ”Puterea Dragostei”

Jador este unul dintre concurenții de la ”Putyerea Dragostei ” care pleacă adeseori de la filmări pentru concertele pe care le are de susținut, dar, cu toate acestea, se întoarce în emisiune în speranța că își va găsi jumătatea.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Și, decis să impresioneze cu fiecare apariție, Jador de la ”Puterea Dragostei” a fost de curând pentru a se pune la punct și fizic, într-un salon de înfrumusețare din București.

Citeste si: Apariția șocantă a lui Jador de la Puterea Dragostei. Cel mai iubit manelist, în rol de travestit

Citeste si: Ce a făcut Jador înainte de a reintra în casa ”Puterea Dragostei”! S-a umplut de bani ca să aibă cu ce huzuri în Istanbul

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei îi dă lovitura de grație lui Jador! Cu ce bărbat vrea să aibă legătură în acest moment

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Reîntors de prin stărinătate unde, probabil, s-a umplut de bani pentru a avea finanțele necesare pentru un trai de sultan în Istanbul, Jador de la ”Puterea Dragostei” a făcut o escală în București să își aranjeze, la propriu, fața. Și, filmat, Jador de la ”Puterea Dragostei” s-a dus într-un salon de înfrumusețare, loc în care a apelat la o serie de proceduri care să îl facă și mai prezentabil.

Mai exact, Jador de la ”Puterea Dragostei” s-a lăsat pe mâinile esteticianului care i-a aplicat două proceduri dintre cele pe care, de cele mai multe ori, le fac femeile, dar la care apelează, uneori, și bărbații metrosexuali: dermapen și babyface, acesta din urmă fiind, de fapt, depigmentarea cearcănelor.

Încântat de rezultatul obținut în salonul de înfrumusețare, Jador de la ”Puterea Dragostei” a mers în casa emisiunii cu o ”față” nouă, fără să arate vreo secundă urmele nopților nedormite, petrecute din greu pe la cântările din care reușește să câștige sume

mari de bani.

 

Jador a dat lovitura în manele după ”Puterea Dragostei”

Jador, după ce a făcut senzație la ”Puterea Dragostei”  a început să se bucure de un succes uriaș în domeniul muzical, iar mai toate piesele lansate de artist în ultimele luni au fost, măcar pentru câteva zile, în fruntea topurilor Youtube. De altfel, Jador a început să îi ironiozeze pe alți concurenți care s-au lansat în muzică după ce au participat la ”Puterea Dragostei”, fiind, deja, experimenta într-ale domeniului.

Mai exact, după ce Jador a devenit cunoscut după ce a compus mai multe melodii dedicate Siminei, iubita lui de la Puterea Dragostei, despre care spune că l-a trădat, Alex Zănoagă i-a urmat exemplul și a lansat un clip și o piesă, ”Nimeni nu credea”, ale cărei versuri sunt despre ce a simțit el de-a lungul relației cu bruneta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Olivia Steer, victorie importantă în lupta pentru o moștenire uriașă! Decizie de ultimă oră a judecătorilor! EXCLUSIV

Destinul fabulos al celei mai sexy polițiste de frontieră din România! Tranformarea incredibilă a superbei Luiza: a ajuns de nerecunoscut dupa 5 ani de culturism!

Angela Rusu a devenit bunică. Artista este și ea însărcinată în luna a opta: "Cel mai intens si frumos sentiment"

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies