Imagini de senzație cu nora lui Leo de la Strehaia și nepoții ”Prințului Țiganilor”! Dansatoarea l-a transformat într-un bunic atent

Ani la rândul, Leo de la Strehaia a fost bănuit că are câțiva copii mai mici. Doar că adevărul era cu totul altul, chiar dacă Leo de la Strehaia se străduia să îl ascundă: copilații cu pricina îi erau... nepoți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai exact, în emisiunile televizate apărea alături de un băiețel simpatic foc, pe care l-a prezentat ca fiindu-i progenitură, chiar dacă, de fapt, era fiul lui Alin, unul dintre copiii săi.

Citeste si: Haos total în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor” a făcut un show cum nu s-a mai văzut Video

Citeste si: Fabulos! Scrisoarea lui Leo de la Strehaia pentru Moș Crăciun cu ”cc.” la premierul Ludovic Orban

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Leo de la Strehaia aruncă cu sutele de euro pentru o reprezentație de dans din propria sufragerie VIDEO

Mai exact, ne-a dezvăluit Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia, ”Prințul Țiganilor” este mai fericit ca niciodată de când este bunic. ”David, nepotul lui Leo de la Strehaia din partea lui Alin, a crescut și, de când e mai mare, bunicul lui îl răsfață enorm. Leo, pe cât e el de serios în viața de zi cu zi, pe atât de mult îl răsfață pe David, e un bunic care nu îi refuză nimic nepotului. Chiar Alin îmi zicea că, pe când era el mic, Leo nu era nici pe departe atât de afectuos sau de atent cu el cum este cu nepotul lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Mihaela, Leo de la Strehaia este, de fiecare dată, extrem de atent când vine vorba de familia lui Alin, fiul său. ”Leo de la Strehaia își dorea să aibă nepoțel, că nepoată are de la Alin. Și eu i l-am făcut, de aceea ne și înțelegem atât de bine. De multe ori chiar îmi spune să ies în oraș, cu Alin, că răpmâne el să aibă grijă de Davind, fiul nostru. Iar când ne întoarcem.... Casa e cu sus-n jos, copilul râde, iar Leo... Zici că el e copilul”, ne-a mai spus, râzând, Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, relaţie controversată

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cemre, atac direct asupra lui Seniz

Aroganța lui Carmen de la Sălciua! ”Cum ce regină sunt? Sunt regina...”

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Secretele scandalului dintre Alex Velea și Lino Golden! Informațiile care dau toată povestea peste cap

Florin Pastramă nu vrea să îşi mai audă soția vorbind despre fostul soț. Brigitte, revoltată: „Pentru mine Ilie a fost totul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies