Imagini de senzatie cu Veronica A. Cara de pe vremea cand era mult mai slaba ca acum si se dorea bruneta! Bonus: avem si singura fotografie in care confidenta vedetelor rade cu gura pana la urechi!

Personaj controversat, dar aflat mereu in centrul atentiei, Veronica A. Cara parea o fire mult mai dezinvolta in tinerete, asa cum o dovdesc si fotografiile intrate in posesia WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAsa arata astazi Veronica A. CaraA fost prietena si confidenta multor vedete de la noi, incepand cu Dana Nalbaru sau Oana Zavoranu si terminand cu Bianca Slav. Cu toate s-a certat pana la urma, dar pentru Veronica A. Cara prezenta in platourile emisiunilor tabloide a devenit o obisnuinta, semn ca notorietatea se poate obtine chiar daca strici prietenii vechi. fara descriere

Fotografiile intrate in posesia WOWbiz.ro, realizate in epoca in care Veronica nu era cunoscuta marelui public, ne-o infatiseaza pe vedeta de azi cu kilograme bune in minus, mult mai naturala si afisand un aer tineresc, ba chiar razand cu gura pana la urechi, aspect rar in zilele noastre pentru fosta amica a Biancai, grava si solemna de obicei.

fara descrierefara descriere

Mai mult, intr-o ipostaza de colectie, Veronica apare si bruneta, semn ca roscatul care a facut-o celebra n-a fost prima ei incercare de culoare!

 

 

 

 

 

 

Atac dur al Veronicai A. Cara la Bianca, pe vremea cand, chipurile, erau prietene: "Plastifiata, cu ochi opaci de urmas de dinozaur cu ADN alterat si muribund!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate