Imagini de senzație de la nunta lui Cătălin Bordea! Vezi cât era de emoționat prezentatorul în timpul valsului miresei

Cătălin Bordea și Livia au decis, la patru ani de la cununia civilă să se căsătorească religios și să facă o petrecere fabuloasă în cinstea unui asemenea eveniment important din viața lor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Iar sâmbătă seara, după ce și-au făcut jurămintele, plini de emoții, în fața peroțilotr, cei doi au deschis petrecerea cu un dans al miresei.

Citeste si: Cătălin Bordea s-a căsătorit cu Livia! Imagini de la eveniment

Citeste si: Cătălin Bordea a dat azi vestea cea mare: „Această femeie fantastică...”

Citeste si: Roxana Vancea si Mihai Bendeac, schimb socant de replici: "Imi facea un sex oral foarte bun, ma f***a foarte bine"

Emoționat până peste poate, Cătălin Bordea a condus-o pe Livia pe ringul de dans, cei doi, după ce au reușit să depășească ”tracul” plutind în acordurile melodiei pe care au ales-o pentru a dansa, pentru prima oară în chip pe mire și mireasă. Iar Bordea, purtând o pereche de pantofi sport, părea să facă tot ce îi stă în putință să o facă pe Livia să uite de emoții, zâmbindu-i și, probabil, încercând să îi spună câteva glumițe la ureche pentru a-i smulge frumoasei vedete un zâmbet.

Evident, la un moment dat a reușit să o facă pe frumoasa lui sopție să zâmbească, iar dansul miresei, filmat de mai toți nuntații, a fost aplaudat de cei care i-au privit, emoționați, pe ringul de dans.

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios

Cei doi nu au avut o nuntă cu mulți invitați, fiindu-le alături în această zi mare doar prietenii apropiați și familia. Micuțu, bun prieten cu Bordea și artist de stand-up, ca și el, a avut un moment special la nuntă pentru cei doi.

Mireasa a fost condusă la altar chiar de către tatăl ei. Ea a fost îmbrăcată într-o rochie albă, de mireasă, în cea mai importantă zi din viața ei, în timp ce Bordea a ales o pereche de pantaloni negri, un sacou, un tricou şi o pereche de teneşi. 

Bordea și soția lui, Livia, vor pleca în luna de miere în Portugalia după acest eveniment extrem de important din viața lor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate