Imagini de senzație de la ziua de naștere a lui Dani Mocanu! Guță a avut grijă să îl distreze pentru un pumn de bani

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați maneliști ai momentului, dar, pare-se, și unul dintre cei care vor să se distreze la maximum în anumite situații.

Autor: Calin Perian

In articol:

Iar una dintre parangheliile pe care le-a pus la cale Dani Mocanu la ziua sa de naștere de acum ceva vreme l-a avut în centru pe celebrul Nicolae Guță, colegul de breaslă al manelistului.

Citeste si: Dani Mocanu, din nou implicat în probleme cu poliția. De ce a primit artistul o citație

Petrecerea, desfășurată acum câțiva ani, a fost una fabuloasă, Dani Mocanu cerându-i lui Nicolae Guță să cânte toată noaptea pentru el și pentru amicii săi. E adevărat, pentru prestația lui Guță, Dani Mocanu a avut grijă să îl răsplătească pe măsură, sumele cheltuite în acea noapte depășind cu mult bugetul unei familii pentru un an de zile.

Citeste si: Ce s-a întâmplat, acum 5 ani, la ferma de unde Dani Mocanu a împrumutat un leu? O tânără a ajuns la spital, mușcată de cap! Ce au spus autoritățile

De altfel, în imaginile ajunge la reporterii WOWbiz.ro, Dani Mocanu a fost surprins, la un moment dat, cum scoate un teanc de bancnote mari – euro evident – și, fără să stea nicio secundă pe gânduri – transformă banii cu pricina într-o ”ploaie”, spre încântarea lui Nicolae Guță, colegii de trupă ai manelistului mai vârstinc încghesuindu-se să îi culeagă de pe jos pentru a-i împărți la finalul cântării.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Dani Mocanu
Dani Mocanu, favoritul interlopilor

De altfel, pare-se, Dani Mocanu are o afinitate deosebită pentru Nicolae Guță, cei doi întâlnindu-se de mai multe ori la diverse evenimente la care cânta mai vechiul manelist.

Mai mult, de fiecare dată când s-au văzut față în față, Dani Mocanu a avut grijă să plătească sume mari, pentru dedicații, la Nicolae Guță. ”Dani Mocanu îl apreciază enorm de Nicolae Guță pentru cariera foarte lungă. Îi place și cum cântă, îl consideră o voce bună și, dintre cei vechi în meserie, este singurul cu care are, cât de cât, o relație bună”, ne-a spus un apropiat de-al lui Dani mocanu.

Nicolae Guta
Nicolae Guta, favoritul lui Dani Mocanu

Dani Mocanu se retrage din lumea manelelor

Botezat în urmă cu câțiva ani ca evanghelist, Dani Mocanu a decis, de curând, să renunțe la manele pentru a se dedica lucrării lui Dumnezeu. Doar că, până la retragerea din muzică, Dani Mocanu a decis să își trăiască viața la maximum, așa cum simte el.

Am decis să îmi cumpăr, înainte de a renunța la muzică și la cele lumești pentru a mă dedica lui Dumnezeu și convertirii, o mașină. E scumpă, știu, dar așa voi arata oamenilor că Dumnezeu te ajută, cu adevărat, atunci când ai nevoie, că te ajută să îți îndeplinești visurile pe care le ai, așa cum a făcut cu mine”, ne-a explicat, în exclusivitate, Dani Mocanu. Iar mașina cumpărată, un Lamborghini Urus, a costat o sumă care, probabil, ar ajunge unui om o viață întreagă: 300.000 de euro, bani pe care Dani Mocanu i-a plătit fără să stea pe gânduri.

Citeste si: Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după ce în videoclipul manelistului apare un leu rănit

”Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul.(...) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România. Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns.(...) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu într-un vlog spovedanie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Unde este leul rănit folosit de Dani Mocanu în videoclipul care a revoltat o țară întreagă? „Aruncat mort într-o pădure”

Dani Mocanu, declarații șocante despre relațiile cu femei! Manelistul, pocăit și nu prea

Dani Mocanu, pe șleau despre Florin Salam! ”Regele Youtube”, atac la ”Regele Manelelor”

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies