Imagini de ULTIMĂ ORĂ! Mii de ucraineni, adăpostiți la metroul din Kiev, se roagă în timp ce sirenele urlă în tot orașul! Oamenii s-au întins pe jos și stau îngrămădiți, așteptând o minune care să-i salveze

Imaginile disperării vin din Ucraina și au făcut înconjurul lumii! Mii de persoane din Kiev s-au adăpostit la metrou și așteaptă o minune, care să-i salveze!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

O altă zi pe care mii de ucraineni din Kiev o petrec la metrou, adăpostindu-se de armata rusă. Femei, copii, bărbați, animale stau înghesuiți, îmbrăcați gros, unul lângă altul să-și țină de cald, și speră că ziua de mâine va fi mai bună. Aceștia au fugit din propriile case de frică și au mers la metrou, acolo unde s-au gândit că sunt în siguranță.

La fel au procedat mii de ucraineni, fie din Kiev sau din Harkov, cel de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina. 

Citeste si: „Veți fi bombardați! Ne auziți?” Conversația virală dintre militarii ruși și ucraineni, la granițele României!

Imaginile disperării vin de la Kiev, filmate de mai multe persoane aflate la metrou în această dimineață. Scenele distribuite live pe TikTok au înduioșat tot internetul și au făcut înconjurul lumii. Nimănui nu-i vine să creadă prin ce momente pline de panică sunt nevoiți să treacă oamenii din Ucraina. Aceștia au fost surprinși în timp ce se rugau, pentru că în aceste momente de tensiune, își mai găsesc liniștea doar în oamenii de lângă ei și în Dumnezeu. 

Imaginile disperării vin din Ucraina și au făcut înconjurul lumii!

Imaginile disperării vin din Ucraina și au făcut înconjurul lumii!

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Imaginile disperării vin din Ucraina și au făcut înconjurul lumii!

Imaginile disperării vin din Ucraina și au făcut înconjurul lumii!

[Sursa foto: Captură Video]

Circulația pe timp de noapte în Kiev, interzisă

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunțat interzicerea circulației în capitala ucraineană de la ora 22:00 la 7:00, ora locală, şi face apel la populaţie să se întoarcă la timp acasă.

”Îi rugăm pe toți locuitorii Kievului să se întoarcă acasă la timp. Dacă trebuie să vă deplasați în oraș în timpul stingerii, în special în calitate de angajați ai companiilor de infrastructură critică, trebuie să aveți documente de identitate", transmitea acesta. De precizat este că edilul Kievului a decis ca patru stații de metrou să fie folosite ca adăposturi antiaeriene în cazul unui atac.

Citeste si: A doua zi de bombardamente în Ucraina! Forțele ruse se apropie de Capitală. Noul bilanț al deceselor

Așa și-au petrecut mii de ucraineni noaptea trecută: în stațiile de metrou. Deși ar fi trebuit să fie acasă, liniștiți, aceștia s-au refugiat de frica bombardamentelor, acolo unde au fost asigurați de autorități, că nu vor păți nimic. Imaginile de mai jos au fost distribuite, în mediul online, acum puțin timp, de tineri cuprinși de frică, care se află la metroul din Kiev. Scenele au făcut înconjurul internetului.

Metrou Kiev

Metrou Kiev

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Veți fi bombardați! Ne auziți?” Conversația virală dintre militarii ruși și ucraineni, la granițele României!

A doua zi de bombardamente în Ucraina! Forțele ruse se apropie de Capitală. Noul bilanț al deceselor

"Eu nu sunt laș!" Mircea Lucescu refuză să plece din Kiev! Antrenorul nu se teme de invazia rușilor: "Nu pot să fac așa ceva. Aș da un exemplu negativ"

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea momentului despre PIEDONE! Ce s-a întâmplat LA PUȘCĂRIE. S-a aflat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies