Imagini din clinica în care Gelu Oltean ar fi organizat întâlniri unde se consumau droguri

Ritualuri stranii s-ar fi petrecut într-o clinică din Dâmbovița, unde sub pretextul purificării sufletești, sute de participanți ar fi luat droguri. Călăuză în călătoria spre sine le-ar fi fost un șaman, iar "părinți" ai ședințelor ieșite din comun, doi parteneri de viață, cunoscuți opiniei publice. Gelu Oltean - fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne și cunoscutul medic Vanessa Youness sunt acuzați că ar fi organizat săptămânal întâlniri unde se consumau droguri de mare risc.

Autor: D.S.

In articol:

Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne și partenera sa, Vanessa Youness ar fi ținut reuniuni spirituale, în clinica fondată de ea, la marginea comunei Răcari din Dâmbovița însă drumul spre vindecarea lăuntrică, ar fi fost pavat cu substanțe stranii.

Celor care ajungeau aici li s-ar fi oferit băuturi cu efecte halucinogene, în cadrul unui ritualuri pe care organizatorii le-ar fi descris ca fiind unele de purificare și deblocare emoțională. Esența era- spun anchetatorii- AYAHUASCA, un amestec lichid din două plante, care conține dimetiltriptamină și figurează, în țara noastră, ca drog de mare risc!

Imagini din clinica în care Gelu Oltean ar fi organizat întâlniri unde se consumau droguri

LOREDANA SALOMIA, reporter Stirile Kanal D: Vila unde ar fi avut loc ședințele se află chiar la marginea satului Stănești. Mai sunt doar două case lângă, însă nu locuiește nimeni în ele și dacă ar fi să aruncăm un ochi, să vedem pe cât se întinde proprietatea, ei bine, terenul e până la marginea pădurii, așadar departe de ochii curioșilor.

Citeste si: Fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne arestat pentru că făcea ședințe de șamanism cu droguri. Oamenii plăteau o sumă uriașă pentru o astfel de ședință

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro


Cei care înghițeau băutura erau se pare călăuziți- în timpul experienței- de un un cetățean britanic, angajat al clinicii, pe post de șaman al cărui rol era inclusiv să îi ajute pe cei cărora li se face rău. AYAHUASCA, băutura care le era servită, își are orginea în tradiția indienilor din pădurea amazoniană și este considerată medicament în mai multe țări din Europa și din America de Sud.

În cele mai multe cazuri, administarea se face însă controlat, sub atentă supraveghere medicală.

 

GIGEL LAZĂR- președintele Centrului Internațional Antidrog: Duce la aritmii, duce la o creștere a pupilelor și nu în ultimul rând, a tot ceea ce înseamnă parte de pierdere a echilibrului, a cunoștinței în momentul consumului care poate dura între 5 și 15 minute.

Starea este foarte intensă și creează anumite plăceri deși se află într-o inconștiență totală ca și realizare a ceea ce face în acele momente.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Minivacanţă de 1 decembrie doar pentru persoanele vaccinate! Raed Arafat: „Nu suntem singurii care aplicăm aceste reguli”

Restricții și la magazinele alimentare. Câte produse au voie acum românii să cumpere

Au intrat în vigoare noile restricții. Unde mai pot merge persoanele nevaccinate anti-COVID

Zi importantă pentru Tauri, Scorpioni și alte 6 zodii. Vor primi o lecție esențială pentru viață AZI

Doliu uriaș în POLITICA din România! A murit cel mai prezent politician din țară

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Megașoc pentru Iohannis! Trecutul neștiut iese la suprafață. Ceva mai rău nu i se putea întâmpla

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies