Vedete

Imagini din episodul de sambata de la Exatlon Romania! Urmeaza o editie exploziva - Regulile s-au schimbat iar concurentii joaca "murdar"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Imagini din episodul de sambata de la Exatlon Romania! Urmeaza o editie exploziva - Regulile s-au schimbat iar concurentii joaca "murdar" icon photo
 
Exatlon Romania pregateste o noua editie incendiara a celui mai urmarit show sportiv din tara. 
 
Dupa ce Cosmin Cernat a anuntat schimbarile ce vor avea loc in emisiune, concurentii si-au facut o noua strategie de joc. 
 
Razboinicii au incercat sa profite de situatie si au ales sa joace "murdar". Aflati de mai bine de o luna la "cotet", regulile noi le dau sansa sa doarma din nou in pat. 
 
 
Afla din video de mai jos ce urmeaza sa se intample in cel mai nou episod Exatlon, de sambata, de la la ora 19:45.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune