Imagini din PARADISUL SECRET al Vioricăi Dăncilă! Fostul premier are o vilă ROZ în Predeal! La balconul casei flutură steagurile României şi al Uniunii Europene! FOTO EXCLUSIV

După ce a pierdut guvernarea, Viorica Dăncilă se va retrage în vila ei de la munte dacă pierde și alegerile prezidențiale programate la finalul acestui an.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan, Petru Luca


In articol:

Viorica Dăncilă se va retrage în pădure după ce moţiunea de cenzură a trecut joia trecută în Parlament, Guvernul a picat, iar favorit la alegerile prezidențiale rămâne tot Klaus Iohannis. Fostul premier va face un pas înapoi în politică, însă numai dacă va pierde și alegerile prezidențiale de la finalul acestui an. În acest context, Dăncilă are nevoie de linişte, care îi poate fi oferită de vila sa din Predeal, plasată într-o zonă retrasă, în pădure. (vezi cum a avertizat-o Carmen Harra pe Viorica Dăncilă)

Citeste si: Viorica Dăncilă, prima reacție pe Facebook, după ce a fost adoptată moțiunea de cezură: „Noi nu ne-am bătut joc de oameni”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: VIDEO | Ce urmează după joia neagră a Guvernului Dăncilă. Scenariile pentru formarea viitorului guvern

Citeste si: VIDEO | Viorica Dăncilă, dincolo de cuvinte: coafuri extravagante, broșe scumpe și o „salbă” de gafe memorabile

Viorica Dăncilă se va retrage în pădure, la vila ei din Predeal. Casa a fost construită în 2007

Viorica şi soţul ei au cumpărat, în anul 2000, un teren la Predeal, cu suprafaţa de 544 de metri pătraţi. Peste 7 ani, în 2007, într-un decor de poveste, aici a apărut şi casa de vacanţă a soţilor Dăncilă, locul preferat de petrecere a concediilor şi pentru fiul premierului, Victor. Retrasă, dar nici foarte departe de şoseaua naţională, vila Vioricăi Dăncilă are o suprafaţă construită de 156 de metri pătraţi şi o desfăşurare de 417 metri, fiind amplasată perfect, chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier.

Viorica Dăncilă se va retrage în pădure, la vila ei din Predeal. Mai are două apartamente şi o casă

Pe lângă culoarea roz, cam nepotrivită cu decorul, casa Vioricăi are un gard metalic şi un balcon de lemn pe care tronează cele două steaguri care o reprezintă pe proprietară, cel al României şi cel al Uniunii Europene. Vila de la Predeal este cea mai mare proprietate a Vioricăi Dăncilă. Conform declaraţiei de avere, fostul premier mai deţine un apartament de 100 metri pătraţi în Videle, o casă moştenită în satul doljean Giurgiţa, precum şi un apartament moştenit în Ploieşti.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorica Dăncilă, întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea: ”Doamne ferește!”

Viorica Dăncilă, răspuns pentru victimele din Colectiv: "Vor avea decontate îngriijirile atât timp cât este nevoie"

Spectacol total în satul Vioricăi Dăncilă! Localnicii fac baie noaptea la lumina farurilor în locul numit ”Băile Dăncilă” VIDEO EXCLUSIV

Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect al judeţului Bacău: „Când am constatat că nu pot ajunge fotbalistul care mă visam, am optat pentru politică”

Accident tragic în Moldova! O fetiță de trei luni, botezată cu doar câteva ore înainte, a fost omorâtă de un bărbat sinucigaș

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies