Imagini dramatice cu familia Anei Pal. Faimoasa are o poveste de viață cutremurătoare: „Copilăria ei a fost foarte grea”

Ana Pal a vorbit, în cadrul emisiunii FanArena, despre greutățile din viața ei și a familiei de care are grijă de când era mică.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Imagini dramatice cu familia Anei Pal

In articol:

Ana Pal a mărturisit în cadrul emisiunii FanArena că, din cauza coronavirusului, nu mai are niciun loc de muncă. Îi este foarte greu să se întrețină, mai ales că și familia ei depinde de ea.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, Ana Pal și-a vizitat părinții și frații. La 20 de km de Bacău trăiește familia războinicei. Opt frați, dintre care doi cu handicap, sunt crescuți de tatăl lor, de meserie tractorist, și mama casnică.

Citeste si: Andreea Berecleanu a spus ce face după ce a renunțat la TV! Se va afla tot în fața camerei de filmat

Citeste si: Mirela Retegan de la Gașca Zurli s-a autoizolat cu fiica sa! De ce a luat această decizie

Citeste si: Costin Gheorghe, jurnalul unei vedete de la Exatlon în autoizolare! Ziua a doua! ”Nu aș fi crezut niciodată că este atât de rău și de greu să fii singur”

Tatăl războincei a întâmpinat-o cu lacrimi în ochi

Imediat cum s-au reîntâlnit, tatăl Anei Pal a izbucnit în lacrimi. Nu a uitat să-și mustreze fiica pentru că l-a lovit pe unul dintre colegi ei.

„De ce ai făcut greșeala? Te rog frumos să nu mai faci treaba asta!”, i-a spus tatăl.

Imagini dramatice cu familia Anei Pal

Tatăl Anei Pal spune că fiica ei nu a avut copilărie.

„Ana, pentru mine, a fost mamă. Ea a crescut copiii, frații, a fost ajutorul mamei ei. Sufăr că n-am putut să-i ofer o copilărie bună. Copilăria ei a fost foarte grea”, a declarat tatăl faimoasei, cu lacrimi în ochi.

Cât timp Ana a fost plecată în Republica Dominicană, starea unuia dintre frații cu handicap s-a înrăutățit.

Imagini dramatice cu familia Anei Pal

„I-au găsit și ceva pe creier, o tumoră. Are și lipsă de un rinichi. E foarte dureros, mai eles că eu m-am dus în competiție și cu gândul să-i ajut. Vreau să-l ajut și pe Florin măcar pentru zilele pe care le mai are de trăit. Tata mi-a zis când eram mai mică că nu va trăi mai mult de 22 de ani, iar el se apropie să facă 22. Anii trec, iar el se simte mai rău. Îl văd că îi este dor să iasă afară”, a declarat, în lacrimi, Ana Pal. (Citeste si: Ana Maria Pal, revedere emotionata cu fiul ei! Cu ce meniu a fost asteptata faimoasa)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate