Imagini dumnezeiesti! Arca lui Noe a fost reconstruita in marime naturala intr-un port din Germania - Vezi cum arata fabuloasa constructie si cate animale sunt deja gazduite in ea - Sfarsitul lumii poate sa vina linistit

Potopul de pe vremea lui Noe ar putea fi in zilele noastre un uragan precum Sandy care sa prapadeasca tot ce a construit omenirea in ultimele milenii. Aceasta ar putea fi una dintre variantele in care sfarsitul lumii chiar s-ar intampla.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereSperiat sau inspirat de acest "pericol iminent"  Johan Huibers, un arhitect neamt, s-a apucat sa construiasca o Arca exact ca cea din Biblie in speranta ca Dumnezeu il va alege pe el si sute de perechi de animale ca sa-i fereasca de "sfarsit". De fapt nu stim sigur ce a fost in mintea lui cand s-a apucat, dar stim sigur ce a iesit.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereO Arca identica cu cea a lui Noe construita din lemn dar si metal, ca doar nu degeaba au trecut mii de ani de la prima arca, sta ancorata in portul Dordrecht unde din pacate doar printr-o minune dumnezeiasca va putea sa pluteasca cu adevarat vreodata. Ea nu a fost conceputa sa fie folosita in alt fel decat ca "obiect de muzeu". In interior sunt deja zeci de perechi de animale...dar din plastic, fara capacitati de reproducere in caz de prapad!

Daca crezi in Dumnezeu, uita-te la imaginile astea, fa-ti o cruce si zi..."Mareeee ti-e gradina Doamne!"

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate