Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculescu! Trupul neînsuflețit a fost băgat în groapă

Costin Mărculescu a fost înmormântat. Actorul își duce somnul de veci la cimitirul Reînvierea.

Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!
Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!
Autor: A.N.C

In articol:

Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!
Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!

FOTO: Cancan.ro

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum, în urmă cu puțin timp.

Costin Mărculescu a fost depus încă de joi după-amiază la capela Bisericii Sf Gheorghe Nou, acolo unde familia și apropiații l-au vegheat până astăzi, la slujba de înmormântare.

Familia are o criptă la cimitirul unde e înmormântat Mărculescu

Costin Mărculescu este înmormântat în cimitirul Reînvierea, acolo unde familia are o criptă, și unde se află mama și bunica actorului.

Citeste si: Sfârşit dramatic pentru o adolescentă de 17 ani. Tânăra a fost ucisă de propriul tată, după ce l-a acuzat de abuz sexual – FOTO- bzi.ro

De ce pe cruce este scrisă data decesului 11 iunie, când Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost dus la Biserica Sf Gheorghe Nou, joi după-amiază, imediat ce a fost scos de la INML. Costin Mărculescu era prieten cu preotul paroh Emil Cărămizaru, cel care de-a lungul anilor a fost duhovnicul lui Ion Dolănescu, al lui Corneliu Vadim Tudor și al altor personalități.

Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!
Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!

Cei care au ajuns odată cu sicriul au fost cumnatul lui Costin Mărculescu, cel care s-a ocupat atât de formalități, cât și de înmormântare, dar și Mara Bănică, prietena actorului.

Mulți au fost cei care s-au mirat când au văzut crucea lui Costin Mărculescu, pe care era scrisă data decesului 11 iunie, adică chiar ziua în care sicriul ajunsese la capelă.

Asta deși se știa că Mărculescu murise cel mai probabil de luni, data în care fusese ultima dată activ pe WhatsApp. Dar, și pe certificatul constator al decesului este scrisă tot data de 11.06.2020, data în care a fost constatat decesul.

Costin Mărculescu a avut soarta Cristinei Țopescu

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa miercuri noapte, după ce oamenii legii au spart ușa apartmentului în care locuia actorul.

Cel mai probabil, cel care a constatat legal decesul a făcut-o după ora 12 noaptea, așa că în mod normal data în certificatul constator a fost trecută cea de joi, respectiv 11 iunie. Asta chiar dacă și legiștii au concluzionat apoi că Mărculescu făcuse infarct cu câteva zile în urmă.

Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!
Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu!

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă, era îmbrăcat

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce s-a sunat la 112. Costin Mărculescu nu mai fusese văzut de câteva zile, iar din apartament se auzeau lătrăturile disperate ale cățelului său.
Trupul actorului a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție. Costin Mărculescu era îmbrăcat, avea un tricou și pantaloni de trening. Se bănuiește că i s-ar fi făcut rău și a căzut în cadă.

”La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem. De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală”, au declarat surse de la INML. Pe certificatul medic-legal este scrisă cauza morții: infarct. Însă analizele care vor da verdictul privind faptul dacă actorul consumase alcool sau luase pastile vor veni mai târziu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Câte clase are Adrian Minune. Cântărețul de manele a renunțat la scoală pentru a face o carieră în muzică

Povestea de viață a lui Adrian Minune. Interpretul de muzică lăutărească nu are nici un regret, iar copilăria a fost o perioadă grea, dar și una frumoasă din viața sa

Christian Eriksen s-a fotografiat pe patul de spital! Primul mesaj al fotbalistului: „Mă simt...”

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Poți rămâne FĂRĂ BANII DE PE CARD! Băncile au anunțat ce este total obligatoriu să facem

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies