Imagini emotionante cu jucatorii Stelei! Accidentatul Georgievski, ingrijit de "dadaca" Gardos! 

Chiar daca sezonul s-a terminat pentru el, macedoneanul Daniel Georgievski a ramas in Romania unde a inceput un intens proces de recuperare. ##VIDEO7411## ##GALLERY43##

Distribuie pe:

fara descriereFundasul dreapta al Stelei a fost fara indoiala unul dintre cei mai in forma jucatori ai ros-albastrilor in aceasta toamna. Exact cand era in varf de forma, macedoneanul a fost victima unui accident teribil. Un ilustru necunoscut de la CS Severin a avut o interventie dezordonata asupra fotbalistului din Ghencea, iar verdictul medicilor a fost extrem de dur: fractura de peroneu. Daniel a fost operat de urgenta si spera ca pana la reluarea sezonului de primavara sa revina pe gazon. Macedoneanul nascut in Australia nu a fost uitat de colegi. Cu o zi inainte de plecarea Stelei spre Copenhaga, Gardos si Szukala l-au scos la un restaurant pe “cangurul ghinionist”. Georgievski le-a cerut coechipierilor sa se intoarca obligatoriu de la Copenhaga cu calificarea in primvara europeana.

fara descriereIn schimb, Gardos a fost extrem de atent cu colegul lui. L-a ajutat ca o dadaca sa se urce in taxi, i-a tinut carjele si i-a inchis usa, dovedindu-se un adevarat camarad.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate