Imagini emoționante! O femeie de 112 ani s-a vaccinat anti-COVID, pentru a da un exemplu oamenilor: „Doar fă-o!” VIDEO

O bătrână de 112 s-a vaccinat anti-Covid sub privirile fiului ei în vârstă de 84 de ani.

Femeie de 112, vaccinată anti-Covid
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Cea mai în vârstă femeie în viață din statul Massachusetts, SUA, pe nume Hazel, s-a vaccinat anti-Covid, pentru a convinge oamenii că asta e singura soluție de a pune capăt pandemiei de coronavirus.

Jurnaliștii de la Metro scriu că femeia de 112 ani este foarte încântată că a primit vaccinul împotriva coronavirusului, în timp ce fiul ei de 84 de ani a privit-o.

Toată întâmplarea a fost surprisă pe camera de filmare.

Femeie de 112, vaccinată anti-Covid

În imagini se poate vedea cum bătrâna s-a prefăcut că și-a uitat vârsta, după ce a fost vaccinată miercuri, la azilul Life Care Center din Littleton, Massachusetts, acolo unde locuiește. Vorbind cu fiul său despre vârsta ei, Hazel, a spus: „109?”. El a răspuns: „Nu, 112.” Femeia s-a arătat surprinsă „Oh, Doamne” și a provocat râsetele personalului și asistentei care venise să o vaccineze.

Citeste si: Irinel Columbeanu se poate apuca de agricultură, dacă rămâne fără bani! Cum arată casa părintească din Căpreni și ce proprietăți mai are fostul milionar, la țară? EXCLUSIV

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Bătrâna a fost unul dintre cei 49 de pacienți și 50 de angajați care au primit primul vaccin și este programată pentru următoarea injecție luna viitoare. Ea speră să arate că vaccinul este sigur, chiar și pentru persoanele foarte bătrâne și fragile. Hazel, care încă vorbește despre ea însăși spunând „o fată”, i-a încurajat pe ceilalți să se vaccineze cât mai curând posibil, spunând: „Doar fă-o!”.

Citeste si: Soso de la Big Brother a ajuns medic-șef la Urgență, în Germania și transmite un mesaj dramatic despre COVID-19! ”Vedem destine tragice de tineri...”

Fiul ei, David, emoționat fiind, a vorbit despre mama sa: „A împlinit 100 de ani și a spus: Nu știu de ce am iubit atât de mult. I-am spus: Mama, nu am cunoscut pe nimeni în vârstă de o sută de ani, iar ea mi-a răspuns: Nici eu”, a spus bărbatul.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată mama Cleopatrei Stratan. Este prima oară când artista publică o fotografie în care apare cea care i-a dat viață FOTO

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a ținut slujba de Anul Nou la miezul nopții, în ciuda restricțiilor impuse de autorități: "Dumnezeu e mai presus de lege"

Prezicerea lui Carmen Harra de care puțină lume a știut! S-a aflat abia acum

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar Ortodox 16 mai 2021. Cei mai mari sfinți pe care i-a dat Moldova

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies