Imagini EXCLUSIVE! Cu cine a petrecut Florin Salam Revelionul şi de ce i-au stat ”sarmalele în gât” Video

Florin Salam a avut, cu siguranţă, un Revelion pe care nu îl va uita prea curând, mai ales că la petrecerea la care a fost alături de Roxana Dobre au participat şi personaje care, probabil, l-au făcut pe celebrul manelist să nu se distreze tocmai bine.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Decis să aibă parte de un Revelion de neuitat, Florin Salam a plătit o sumă uriaşă pentru a petrece Noaptea dintre Ani într-un local de lux din Nordul Capitalei alături de frumoasa lui parteneră de viaţă, Roxana Dobre.

Doar că, odată ajuns la petrecerea cu pricina, Florin Salam a avut parte de o surpriză pe măsură. Şi nu una plăcută, pentru că la cheful despre care vorbim erau o serie de bărbaţi cu care, de-a lungul timpului, a avut conflicte din cauza iubitei sale. Primul pe listă, un fost iubit al Roxanei Dobre, celebrul Florin Văncică care, alături de amicii săi, se distra de minune. Şi care, deşi nu a interacţionat cu Florin Salam, l-a făcut pe acesta, probabil, să înghită cu noduri mâncărurile fine care i-au fost puse lui în faţă. Nu de altceva, dar conflictele dintre ei sunt de notorietate, mai ales că Roxana Dobre i-a fost acestuia iubită ani buni şi pentru că, la un moment dat, a existat şi un conflict care s-a lăsat cu înjunghieri între membrii formaţiei manelistului şi oameni din mediul intim al clanului Văncică.
Mai mult, în acelaşi local a fost şi un alt fost iubit al Roxanei Dobre, Mario, cel care, de altfel, a şi insistat să se fotografieze cu Florin Salam şi partenera lui de viaţă.

 

Într-un final însă, deşi atmosfera nu era tocmai relaxată pentru Salam, Florin a decis să lase orice fostă rivalitate deoparte şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a pus mâna pe microfon şi a declanşat celebra ”nebunie a lui Salam”, reuşind să îi facă pe toţi cei de la mese să se ridice şi să danseze până la epuizare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate