Imagini exclusive cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”, în ringul MMA! ”A fost o experiență deosebită”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a fost una dintre vedetele celei mai recente gale de kickboxing din București, focoasa brunetă, cunoscută pentru felul ei de a fi, urcând în ring în compania celor mai periculoși luptători.

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei are forme de fotomodel
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a făcut senzație la gala Colosseum, prezentată de Cosmin Cernat, ea fiind una dintre domnișoarele care atrăgeau atenția oricui în momentul în care anunțau reprizele înfruntărilor.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, în ring! Cea mai dură concurentă, de la show direct la lupte

”A fost o experiență deosebită, mi-a plăcut în ring. Nu cred că aș încerca să lupt în ring, dar trebuie să recunosc că mi-a plăcut acolo, senzația, emoțiile aproape palpabile ale luptătorilor. În plus, cum mie îmi plac luptele MMA și de kickboxing, am avut, cum s-ar spune, cel mai bun loc din sală pentru a vedea cum se înfruntă luptătorii”, ne-a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei s-a distrat de minune, langa ring

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Citeste si: Iureș cu manele și dans, în restaurant! Manuela de la ”Puterea Dragostei” și-a făcut de cap

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit focoasa brunetă, este nerăbdătoare să mai aibă ocazia să îi vadă de aproape pe cei mai buni lutători din domeniu.

”Voi merge și la Cluj, pe 16 mai, la gala Colosseum de acolo, voi urca din nou în ring să anunț reprizele. Mi-a plăcut, am cunoscut niște oameni deosebiți, chiar dacă în ring sunt duri, în fapt, sub acea mască, sunt niște sufletiști”, ne-a mai spus frumoasa Manuela de la ”Puterea Dragostei” care a făcut senzație în ring cu costumația care i-a pus în evidență din plin formele de fotomodel cu care a fost înzestrată de mama-natură.

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei, la gala Colosseum

Manuela de la ”Puterea Dragostei” e o adevărată luptătoare

 

Cei care o cunosc pe Manuela știu că bruneta nu trebuie provocată prea des, temperamentul ei vulcanic făcând-o, în mijlocul emisiunii ”Puterea Dragostei” să se războiască cu Roxana, rivala ei de atunci. Mai exact, la acea vreme, Roxana a jignit-o pe Manuela și a aruncat cu o pernă în ea, moment în care bruneta s-a ridicat și s-a răstit la șatenă.

Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Alex Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana. În urma bătăii, Roxana s-a ales cu buza spartă de Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Secretul Manuelei de la ”Puterea Dragostei”! De ce nu vrea să vorbească despre bărbații din viața ei?

Nici Loredana Chivu nu a scăpat prea ușor în momentul în care s-a certat, anul trecut, într-un club, cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”. ”Loredana Chivu a aflat de la cineva că eu aș fi vorbit urât de ea pe un live de-al Andreei Oprică, lucru care, evident, nu s-a întâmplat, nu am nimic cu ea. Era la două mese distanță de noi, a venit glonț la mine și m-a întrebat ce am cu ea. Credeam că glumește, prima oară, dup-aia m-am gândit că vrea să facă un scandal aiurea. M-am ridicat de la masă și acolo, în club, am avut o dispută. Nu am apucat să ne batem, nu s-a ajuns până acolo, că au apărut bodyguarzii, dar nici nu mai era mult. Adică nu am apucat să punem vreuna mâna pe cealaltă, dar am avut un schimb de replici pe care nu pot să îl reproduc (râde, n. red.)”, ne-a spus, pe atunci, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluri incredibile! De ce s-a certat cu Ella și cum s-a împăcat cu Roxana, după bătaia care a șocat emisiunea

Manuela de la ”Puterea Dragostei” intervine în scandalul momentului! ”Și Ella și Bianca Comănici sunt...”

E decisă! Concurenta de la Puterea Dragostei care-și micșorează nasul

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap! Este răsturnare completă de situație la nivel mondial

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies