Imagini exclusive! Decizie incredibila a lui Dorin Cioba! N-ai idee cum si-a comemorat tatal la un an de la moartea lui neasteptata in Turcia!

Azi, se implineste un an de la moartea Regelui Forin Cioaba, motiv pentru fiul sau, Dorin, sa il comemoreze.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereDaca toata lumea se astepta la o pomana imensa, cu multi invitati si slujba, ei bine, lucrurile nu au stat deloc asa!

fara descriereDorin Cioaba a organizat o expozitie cu fotografii in care a prezentat cele mai importante momente din viata fostului conducator al rromilor.

fara descrierefara descrierefara descriereToata actiunea a durat trei ore si a fost o atractie pentru turistii straini veniti la Sibiu, care au aflat cate ceva despre Florin Cioaba, considerat un personaj exotic si important in urbe.

fara descriere“Am preferat sa ii redau viata in imagini, sa afle lumea ce facea,  decat sa organizez mese interminabile si slujbe care nu isi aveau rostul! Oricum, el era penticostal si nu agrea astfel de festivitati somptuoase!”, a declarat Dorin Cioaba.

EXCLUSIV | De ce ii e frica regelui Daniel Cioaba de mare. "E ca un cosmar pentru mine" Citeste motivul pentru care liderul rromilor isi face concediile doar la munte!

FOTO! Obiectele de suflet ale lui Florin Cioaba nu au fost mutate din vila "regelui"! Mobilierul aurit si statuetele placate cu aur au ramas exact unde le-a lasat raposatul lider rom!

Casa lui Dorin Cioaba a fost devastata! Vezi cine au fost cei care au lasat in urma dezastrul asta

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate