Imagini EXCLUSIVE din vila uriașă a familiei Șărămăt! Vezi AICI în ce condiții a crescut Sorina până să plece în America! Familia din Baia de Aramă o așteaptă acasă

Familia Șărămăt, asistenții maternali care speră ca Sorina să se întoarcă în România, deține o vilă uriașă în Baia de Aramă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Familia Șărămăt, asistenții maternali care speră ca Sorina, plecată prin adopție în Statele Unite, să se întoarcă în România, deține o vilă uriașă în Baia de Aramă, în care Andreea își așteaptă sora adoptivă să se întoarcă acasă. Tribunalul București a decis săptămâna trecută deschiderea procesului privind nulitatea absolută a adopției Sorinei, fata plecată în America din sânul familiei Șărămăt!

Citeste si: Veste URIAȘĂ pentru familia Șărămăt! Tribunalul București a admis astăzi procesul privind constatarea nulității absolute a adopției Sorinei! ”Procesul se judecă!” EXCLUSIV

Citeste si: Soții Săcărin, război total cu autoritățile din România! Părinții adoptivi ai Sorinei dau în judecată Inspecția Judiciară

La fix trei luni de când Sorina și-a luat zborul către America, însoțită de soții Secărin, noii ei părinți, familia Șărămăt continuă să spere că fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o în ultimii 7 ani se va reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă.

Citeste si: Război total între români și Regatul Unit. Trăim cea mai mare umilință - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Tocmai de aceea, Vasile și Mariana Șărămăt n-au schimbat nimic în camera Sorinei, acolo unde jucăriile și hainele ei o așteaptă și astăzi. Casa familiei Șărămăt este amplasată chiar la drum, la intrarea în Baia de Aramă, și arată ca o pensiune, fiecare copil având camere utilate modern, băi separate și balcon.

Imobilul cu etaj deține o curte mare, plină de flori, iar în spate, pe lângă locul de joacă al copiilor, dotat cu saltea și diverse căsuțe pentru cei mici, se întinde gospodăria familiei, până sus, spre pădure.

”Noi o așteptăm să vină, să ne sune, să vorbim, ne e dor de ea, asta e casa Sorinei, nu alta! Tot felul de oameni care nu știu despre ce e vorba spuneau că nu avem bani și că Sorinei îi e mai bine așa, în America! Păi cum să spui așa ceva când noi avem casa asta uriașă, eu am mașină de 25000 de euro, copiilor nu le-a lipsit niciodată, nimic? Dar Dumnezeu e sus și vede tot, noi avem credință și așteptăm dreptatea din partea judecătorilor”, ne-a declarat Vasile Șărămăt.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

Șoc total pentru Klaus Iohannis: Este pasibil de aceste infracțiuni

Oana Zăvoranu a întrecut orice limită! Umilință fără precedent pentru Oana Roman prin fiica acesteia: „Isa, ești bine, fată?”

Proteste în toată țara pentru Sorina, înainte de procesul pentru anularea adopției

Șocant! Ce se va întâmpla cu Sorina în cazul în care asistenții maternali câștigă procesul de adopție! Un român din SUA face anunțul dureros

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies