IMAGINI EXCLUSIVE! Intalnire secreta in Italia! Dinu Patriciu si-a chemat de urgenta fiica si avocatul la Milano    

Dupa ultimele evenimente aparute in viata familiei sale, si anume cererea de partajare a averii formulate de sotia Dana, dar si sesizarea facuta de ANAF catre Parchet cu privire la o datorie de peste 150.000 de euro a uneia din firmele detinute de fiica Ana, Dinu Patriciu a reactionat.##VIDEO8629##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriereOmul de afaceri, aflat la tratament la Milano, a convocat o “sedinta” ad-hoc la hotelul unde locuieste in Italia. Unul din avocatii lui Patriciu, Dragos Constantin Danau, si fiica cea mare, Ana, l-au vizitat pe magnat pentru a stabili impreuna o strategie in legatura cu ultimele evenimente aparute in viata familiei.

Dana Patriciu isi cere partea din averea milionarului, temandu-se ca banii vor ajunge la Melanie Chen, cea care dirijeaza practic firmele afaceristului.

Sotia lui Patriciu a intentat proces pentru partajarea bunurilor, desi cei doi nu sunt in proces de divort, iar femeia vizeaza o parte semnificativa din averea sotului, dispersata in mai multe tari europene.

fara descriereSurse din apropierea mogulului sustin ca, la intalnirea de la Milano, este foarte posibil ca printre subiectele de discutie sa se fi abordat si cel legat de realizarea testamentului omului de afaceri.

Pe de alta parte, un alt subiect aprins a fost cel legat de procesul intentat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) firmei „Mind.ro Management Services” SRL, (n.r. condusa de Ana Patriciu si care manageriaza Mic.ro, Mac.ro, etc.) pentru datorii de peste 150.000 de euro catre stat. Inspectorii ANAF au sesizat Parchetul, iar procurorii au intocmit pe numele Anei Patriciu un dosar de cercetare penala si, intrucat sumele nu au fost inca achitate, s-a inceput chiar urmarirea penala.

Avocatul Danau a stat doar 24 de ore la Milano, intorcandu-se urgent la Bucuresti dupa intalnirea cu omul de afaceri, cu o cursa de linie Wizz Air, aceeasi cu care calatorise si la dus.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate