Imagini exclusive! Petrecere cu tematica socanta la ziua lui Maticiuc! Invitatii au intrat intr-un “cimitir, plin de cruci si lumanari” si s-au simtit ca niste “consumatori de suflete”!

Codin Maticiuc a implinit, ieri, 34 de ani, insa sambata a organizat o petrecere despre care lumea mondena va vorbi mai bine de un an de acum incolo.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereIn complicitate cu Razvan Munteanu, prietenul sau, Codin a dat un party nonconformist, care sa se potriveasca perfect cu ultimele sale actiuni literare.

fara descrierefara descrierefara descriereAstfel, Maticiuc a ales ca tematica pentru petrecere “Vampirul” sau “consumatorul de suflete”, la fel ca si numele cartii pe care a lansat-o acum trei saptamani, si nu a dezvaluit niciunui invitat ce se va petrece la fata locului. Singura cerinta a craiului de Dorobanti a fost aceea ca persoanele prezente sa fie imbracate in negru!

fara descrierefara descriereToata distractia s-a tinut la un club din Centrul Vechi, amenajat special ca un cimitir, cu cruci si fete imbracate in calugarite, lumanari si statui ce te duceau cu gandul la lumea de dincolo.

fara descrierefara descriere“Anul acesta, am vrut sa ies din tipare si sa imi organizez o zi de nastere care sa ii surprinda pe prietenii mei, iar pe de alta parte, am dorit ca toti sa se simta bine! Ceea ce s-a si intamplat! A fost un party super si a tinut pana spre dimineata”, ne-a declarat Maticiuc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate