IMAGINI EXCLUSIVE! Petreceri secrete pentru Salam! De ziua lui, iubita i-a organizat aseara un bairam surpriza intr-un club de noapte si l-a facut sa planga ca un copil!

Azi, Florin Salam a implinit 35 de ani, insa, aseara, manelistul a avut parte de petrecere! Culmea, de doua chefuri, unul mai tare decat celalalt.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSurse din preajma cantaretului sustin ca, de ziua lui, in fiecare an, el are parte de cate trei petreceri, pentru toti apropiatii. Asa ca, nici acum, Salam nu s-a dezmintit! “Ieri, Florin a organizat o masa la vila sa din Berceni impreuna cu familia, mama, matusa, veri, copii si, fireste, iubita lui, Roxana! I-am adus cadouri, am stat cateva ore bune si ne-am distrat de minune, apoi, fiecare a plecat la casa lui”, au povestit rudele artistului.

fara descrierefara descriereCulmea e ca, dupa doar o ora, Salam ar mai fi avut parte de un chef, de data aceasta, cu muzica si buna-dipsozitie. “ Roxana a vrut sa ii organizeze o petrecere surpriza si, in complicitate cu prietenii lui Florin, a pus la cale un plan! Ea l-a rugat pe Salam sa o insoteasca la un club din Capitala, pe motiv ca are putina treaba acolo. Salam nu s-a prins ca ar fi ceva dubios la mijloc si s-a conformat, iar in momentul in care a deschis usa localului de noapte, a inlemnit! Toti prietenii sai erau acolo si au inceput sa ii cante “La multi ani”! Cu lacrimi in ochi, el le-a multumit tuturor si, in special, Roxanei, apoi s-a pus pe dans si pe cantat”, au spus amici de-ai cantaretului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate