Imagini fabuloase cu Cristi Boureanu si iubita lui! Care a fost primul drum pe care l-a facut afaceristul dupa ce a fost eliberat sub control judiciar! | VIDEO EXCLUSIV

Perioada petrecuta dupa gratii i-a dat serios de gandit lui Boureanu, care pare sa regrete atitudinea teribilista care l-a adus in cele din urma dupa gratii

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

Dupa ce a petrecut mai bine de doua luni in arest, Cristi Boureanu a fost eliberat sub control judiciar, fiind obligat sa mearga zilnic sa semneze la circa de Politie din apropierea casei sale si avand interdictie de a parasi Bucurestiul.

Obisnuit sa-si petreaca vara in concedii luxoase in strainatate sau pe Litoralul romanesc, Boureanu a fost nevoit sa-si schimbe obiceiurile, avand insa marele avantaj ca este in libertate. Incidentele petrecute la inceputul lunii iulie par sa-l fi marcat foarte mult pe afacerist, care, mai nou, a luat-o pe calea bisericii. 

fara descriere

Astfel, imediat dupa ce a fost eliberat din arest si a petrecut suficient timp alaturi de iubita lui, persoana care i-a lipsit cel mai mult in aceasta perioada, Boureanu a mers la o biserica din Capitala. Insotit de Laura si o amica a acesteia, Cristi s-a rugat si s-a recules pret de 30 de minute in lacasul de cult. 

fara descriere

La iesire, afaceristul avea mina unui om care tocmai se eliberase de pacate. Cu un zambet trist in coltul gurii, Boureanu si-a luat iubita de gat si a sarutat-o pasional, constientizand probabil ca in acea agitata noapte de iulie a comis o greseala care putea fi evitata si prin care se putea evita cosmarul ce a urmat apoi pentru barbatul in varsta de 44 de ani. 

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate