Imagini fabuloase cu Ileana Lazariuc, singură și sexy, la piscină

Ileana Lazariuc este, de ani buni deja, considerată una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc, bruneta ajunsă la 37 de ani reușind să pară mai tânără decât puștoaice care au jumătate din vârsta ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

În ciuda celor două sarcini pe care le-a avut, Ileana Lazariuc dovedește și acum că are un corp pentru care orice fotomodel are toate motivele să fie invidios.

Citeste si: Anastasia Lazariuc, gest sfâșietor pentru Mihai Constantinescu: „Tot ce îmi rămâne în aceste momente...”

Citeste si: Tatăl Ilenei Lazariuc a murit după ce și-a cerut iertare copiilor! ”L-au ajutat cu ce-au putut până în ultima clipă!”

Citeste si: Secretul siluetei perfecte a Anastasiei Lazariuc! Ce face si ce mananca pentru a arata ca la 20 de ani: "Este foarte important sa..."

Nu de altceva, dar, recent, plecată într-o vacanță în Spania, Ileana Lazariuc a postat o fotografie, la piscină, purtând un costum de baie simplu, dar suficient de mic pentru a lăsa la vedere formele perfecte pe care le are. Iar la cei 37 de ani pe care îl are soția lui Ion Ion Țiriac, ar putrea fi invidiată de orice femeie, imaginea cu pricina dovedind că are mare grijă de felul în care arată. De altfel, cum îl ultimii ani Ileana Lazariuc a fost o prezență extrem de discretă în lumea mondenă de la noi, prefertând să își trăiască viața cât mai departe de lumina reflectoarelor, imaginea postată pe contul ei de socializare este cu atât mai interesantă și dovedește, cu vârf și îndesat, că motivele pentru care, ani la rândul, era declarată cea mai sexy femeie din România sunt cât se poate de întemeiate. "Eu nu am avut evenimente mondene, mie nici nu îmi plac. Prefer să îmi petrec timpul cu familia mea, copiii mei. Treburile de faţadă nu m-au atras niciodată", declara acum ceva vreme, pentru Viva, Ileana Lazariuc.

fara descriere

Evident, în vacanța cu pricina, deși fotografia postată la piscină o înfățișează singură și extrem de sexy, Ileana Lazariuc nu este chiar ”de capul ei” în vacanță, frumoasa noră a multimiliardarului Ion Țiriac fiind însoțită de cei doi copii pe care îi are.

Ileana Lazariuc are doi copii și e măritată de 10 ani

În anul 2009, Ileana renunța la trupa ”Trinity”, după ce s-a căsătorit cu Ion Alexandru Țiriac (41 de ani). Primul copil al cuplului, Alexandru, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar pe 19 iunie 2009, a venit pe lume cel de-al doilea, Nicholas Noah. Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Țiriac s-au căsătorit în 2009.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate