Vedete

Imagini fabuloase cu Madalina Manole si cu Catalin Botezatu! Celebrul creator de moda si regretata cantareata s-au sarutat intr-un clip fierbinte al artistei, filmat la Castelul Peles FOTO

Madalina Manole si Catalin Botezatu au colaborat in 1996 la realizarea unui clip spectaculos, filmat la Castelul Peles.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Madalina Manole a fost unul dintre numele de referinta ale muzicii usoare romanesti, "fata cu parul de foc" alegand insa sa se sinucida pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care a implinit 43 de ani. De-a lungul carierei, Madalina a colaborat cu o multime de vedete autohtone, o prietenie adevarata legand cu celebrul creator de moda Catalin Botezatu, diferenta de varsta dintre cei doi fiind de cateva luni.

In 1996, Madalina Manole a apelat la ajutorul designerului pentru filmarile la clipul melodiei "Nici nu ma cred ca te-am iubit", realizate intr-un cadru foarte select, chiar in interiorul Castelului Peles. In videoclip apar scene fierbinti intre Madalina si Catalin, pentru ca Botezatu joaca rolul barbatului fatal, dar neinteles si parasit intr-un final de "iubita" Madalina, care-si doreste sa scape de sentimentele pe care le are pentru el si care nu-i dau pace. 

Galerie foto