Imagini fabuloase cu Ștefan Bănică și cu Andreea Marin din nou împreună! Ce au făcut solistul și ”Zâna” când s-au întânit în fața vilei Andreei | VIDEO EXCLUSIV

Ștefan Bănică jr și Andreea Marin au un copil împreună, pe Violeta, dar ambii sunt implicați de ceva vreme în alte relații sentimentale.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Ștefan Bănică jr și Andreea Marin au un copil împreună, pe Violeta, dar ambii sunt implicați de ceva vreme în alte relații sentimentale. Dacă ”Zâna” se iubește cu un consul, trubadurul s-a însurat cu solista Lavinia Pârva, cu care are un băiețel. Și totuși, de dragul Violetei, cei doi păstrează raporturi civilizate. Zilele trecute, Ștefan a fost surprins în timp ce o aducea pe Violeta acasă, la mama ei.

 

fara descriere

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu bărbatul pe care îl iubește de trei ani: „Uneori ne putem păcăli”

Citeste si: Andreea Marin, declaraţie uluitoare despre fiica ei! "Ea are talent la scris" Vezi ce carte emoţionantă i-a dăruit!

La bordul unei luxoase limuzine decapotabile, Bănică și-a adus odorul cu mare grijă, conducând atent, nu înainte ca la un stop să-și smulgă elegant o sprânceană rebelă, care strica ansamblul. Apoi, când a ajuns în dreptul vilei în care locuiește Andreea Marin, Bănică nu a intrat, ajutându-și fata să care geanta până la intrarea în casă. Când nimeni nu se mai aștepta, în cadru a apărut și Andreea Marin, foarte veselă, care a ieșit glonț din curte și s-a dus să vorbească ceva secret cu fostul ei soț!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate