Imagini fabuloase de la ziua lui Nuțu Cămătaru! ”Șeful șefilor” a rupt ringul pe muzica lui Sorinel, iar Claudia a strălucit într-o rochie transparentă! VIDEO EXCLUSIV

A fost chef mare la ziua lui Nuțu Cămătaru, ”șeful șefilor”, așa cum l-au numit lăutarii care i-au cântat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

 

fara descriere

Petrecere ca în zilele bune – așa a fost la ziua lui Nuțu Cămătaru, eveniment care a avut loc în urmă cu câteva zile la un salon de evenimente din Capitală. ”Tata Nuțu” a împlinit 55 de ani în care a scris istorie în București, iar acest lucru a fost sărbătorit cum se cuvine. Petrecerea a fost una dublă, pentru că s-a sărbătorit și tăierea moțului fiului cel mic al lui Nuțu și al soției lui, Claudia.

fara descriere

Cei mai imprtanți lăutari, în frunte cu Sorinel Copilul de Aur – interpretul de suflet al lui Nuțu, au întreținut atmosfera. S-au făcut dedicații de sute de euro pentru ”șeful șefilor”, șampania a curs în valuri și tone de confeti au căzut din tavan peste invitați.

Citeste si: Leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică: "Nicoleta și Nicolae nu au mai făcut pui la ZOO"

Citeste si: Nuțu Cămătaru, chef cu manele după eliberarea din Închisoare! Doar familia și apropiații au fost invitați

Citeste si: Prima imagine cu Nuțu Cămătaru după ce a ieșit din închisoare! A fost eliberat pe baza recursului compensatoriu

Iar dacă sărbătoritul a captat toată atenția pe ritmul de dans, Claudia ”Brazilianca” a făcut spectacol prin ținuta ei semitransparentă ”asortată” cu tocurile cui. Tânăra soție a strălucit atât la propriu cât și la figurat și a fost felicitată pentru felul în care arată după ce a devenit mămică.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate