Imagini fabuloase de pe litoral! Rocsana Marcu s-a dezbrăcat și a pățit-o grav, la plajă!

Rocsana Marcu este una dintre vedetele Tv care, de-a lungul timpului, a făcut furori în pictoriale fierbinți în revistele dedicate bărbaților, cântăreața mizând adeseori pe senzualityatea ei în timpul concertelor pe care le are.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De curând, Rocsana Marcu a decis să se bronzeze, fără urme, motiv pentru care, la malul mării, a renunțat la minusculul sutien pe care îl avea și a început să facă topless.

Citeste si: Din ce a ajuns să facă bani Rocsana Marcu după ce s-a lăsat de televiziune

Citeste si: Fiica cea mare a Rocsanei Marcu, bătută de o colegă la școală! "A aruncat-o pe scări, i-a smuls părul din cap"

Citeste si: Rocsana Marcu spune că nu mai are contract cu televiziunea la care a lucrat! Reacția vedetei după ce WOWbiz a dezvăluit că a pierdut procesul cu aceasta

”M-am dus, decisă să scap de urmele de la sutien, să fac plajă topless. Am ochit un golfuleț, era pustiu și am rămas doar în bikini”, ne povestește amuzată Rocsana Marcu. Doar că, pare-se, legile lui Murphy au funcționat perfect pentru ea. ”De cum am ajuns la plajă și am scăpat de sutien, au început să apară oamenii. Prima oară, doi sau trei, am zis că stau totuși liniștită. Nu au trecut cinci minute că a apărut o familie. Cu copii măricei. Am zis să mă duc mai departe, să nu mă vadă goală. Trec trei minute, a apărut o gașcă de băieți. Sper că erau majori! Se holbau la sânii mei de parcă nu au mai văzut niciodată așa ceva. Am intrat în apă, să nu mă mai vadă goală, să înot. Ei, după mine. Comentariile, ce să mai zic? Povesteau, și eu auzeam, cam ce mi-ar face, cu lux de amănunte. Și nici nu era nimic romantic”, ne-a spus Rocsana Marcu.

fara descriere

Evident, ”baia de soare” nu a mai putut dura prea mult, așa că Rocsana, supărată că trebuie să se bronzeze cu urme, s-a îmbrăcat la loc și a plecat de pe plajă. ”Ce să fac? Nu mai poți să te dezbraci liniștită că și apar câțiva să se holbeze. Am pățit-o, m-am învățat minte, nu mai fac topless, chiar dacă aș vrea să scap de urme. Mă duc în pluină vară la solar, sunt de râsul curcilor”, ne-a spus Rocsana Marcu.

 

Rocsana Marcu s-a relansat ca artistă

Rocsana Marcu este un nume cunoscut în România, deoarece frumoasa blondă a fost cântăreață, apoi și-a dedicat timpul și toată atenția către cariera de prezentatoare TV, la Antena Stars. A prezentat matinalul de la Antena Stars, până în 2017, când cele două părți din contract s-au despărțit, după un conflict cu conducerea. Din acest motiv, Rocsana Marcu, alături de o tânără la fel de sexy ca și ea, s-a relansat în muzică, iar acum succesul ei este de necontestat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate