WOW

Imagini fierbinti cu Lavinia Pirva! A facut show la plaja

Lavinia Pirva s-a lasat fotografiata in ipostaze incendiare la plaja. Imaginile fierbinti au fost urcate chiar de sotia lui Stefan Banica Jr. pe contul ei de Instagram.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Natura", a scris Lavinia Pirva in dreptul imaginilor. Imediat dupa postarea fotografiilor, fanii au inrosit butonul de like.

Despre Lavinia Pirva s-a zvonit de mai multe ori ca ar fi gravida. Recent, sotia lui Stefan Banica Jr. a vorbit despre posibilitatea de a deveni mama in viitor.

”Cred ca, daca doi oameni trebuie sa se intalneasca, daca este menit sa fie impreuna,  atunci asa se va intampla. (…) Daca e vorba despre casnicia mea, sa stii ca nu m-as fi gandit niciodata. Eu, de fapt, am si o vorba: daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada, povesteste-i despre ce vei face tu in viitor. Niciodata nu am stat sa programez.

Multa lume ma intreaba cand voi face un copil. Eu nu stiu, nu programez. Las sa vina lucrurile firesc, sa vina de la Dumnezeu pentru ca eu cred ca, daca e dat sa vina ceva, va veni”, a declarat Lavinia Pirva.

Galerie foto 
Setări confidențialitate