WOW

Imagini fierbinti cu Lavinia Pirva! A facut show la plaja

Lavinia Pirva s-a lasat fotografiata in ipostaze incendiare la plaja. Imaginile fierbinti au fost urcate chiar de sotia lui Stefan Banica Jr. pe contul ei de Instagram.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Imagini fierbinti cu Lavinia Pirva! A facut show la plajaicon photo

"Natura", a scris Lavinia Pirva in dreptul imaginilor. Imediat dupa postarea fotografiilor, fanii au inrosit butonul de like.

Despre Lavinia Pirva s-a zvonit de mai multe ori ca ar fi gravida. Recent, sotia lui Stefan Banica Jr. a vorbit despre posibilitatea de a deveni mama in viitor.

”Cred ca, daca doi oameni trebuie sa se intalneasca, daca este menit sa fie impreuna,  atunci asa se va intampla. (…) Daca e vorba despre casnicia mea, sa stii ca nu m-as fi gandit niciodata. Eu, de fapt, am si o vorba: daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada, povesteste-i despre ce vei face tu in viitor. Niciodata nu am stat sa programez.

Multa lume ma intreaba cand voi face un copil. Eu nu stiu, nu programez. Las sa vina lucrurile firesc, sa vina de la Dumnezeu pentru ca eu cred ca, daca e dat sa vina ceva, va veni”, a declarat Lavinia Pirva.

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune