Imagini greu de privit! Florin Salam, prăvălit peste sicriul liderului clanului Duduianu şi cântând cu patos: ”Pentru cumătrul meu, Cristofor!”

Sunt imagini greu de privit de la priveghiul liderului clanului Duduianu! Florin Salam i-a cântat defunctului şi a stârnit lacrimile celor din jur.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Moartea liderului clanului Duduianu a lăsat în urmă şiroaie de lacrimi pe obraji şi durere în sufletele oamenilor. Membrii clanului Duduianu au decis, imediat ce Cristofor Duduianu a trecut în nefiinţă, să îi pregătească acestuia o petrecere grandioasă, cu manele, mâncăruri şi băuturi alese, pentru a-l cinsti!

La priveghi au fost sute de persoane, printre care şi artişti celebri din România. După ce Adrian Minune a cântat în cort, cu lacrimi în ochi, în urmă cu o noapte, Florin Salam şi-a făcut apariţia chiar la catafalcul liderului Cristofor Duduianu, unde s-a prăvălit deasupra lui şi i-a cântat cu patos, din suflet: ”Pentru cumătrul meu, Cristofor!”.

Cristofor Duduianu a murit pe patul de spital

Legendarul ”Rege” al Duduienilor, Cristofor, a murit într-un spital din Bucureşti, în jurul orei 4.  Liderul interlop avea grave probleme de sănătate în ultima perioada, fiind în comă de o săptămână. Cristofor Duduianu a fost transferat, în comă, de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Carol Davila. Regele Duduienilor a fost supus unei intervenţii chirurgicale destul de complicate, însă nu a mai putut fi salvat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

Numerologie 2019. Un an sub MAGIA cifrei 3. Pe locuri, fiti gata, START!

Ilinca Vandici, în lacrimi! Mesajul emoţionant pe care l-a transmis: ”Am dat tot sufletul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies