Imagini haioase cu Irinel Columbeanu! A ieşit la plimbare prin parc cu iubita tinerică şi s-a împiedicat!

Imagini haioase au fost surprinse recent de paparazzii WOWBIZ.ro cu Irinel Columbeanu.

Autor: R.L.

 

Irinel Columbeanu a ieşit la plimbare cu iubita tinerică. Înainte să coboare din maşină şi să ia la pas aleile parcului, omul de afaceri care se iubeşte cu Oana Cojocaru a înghiţit o pastilă. 

Irinel Columbeanu şi partenera au coborât apoi din maşină şi s-au îndreptat agale spre parc. După câteva ture, cei doi porumbei s-au aşezat pe o băncuţă şi au stat de vorbă.

La un moment dat, Irinel a fost cel care s-a ridicat. Nu se ştie din ce motiv, omul de afaceri care fusese căsătorit cu Monica Gabor s-a îndepărtat de banca pe care stătea Oana. Cum mergea cu mâinile în buzunar, s-a împiedicat şi era să cadă în nas! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce să nu mănânci înainte de a face sex! Ce spun specialiştii

Procurorii continuă audierile în cazul micuţului Ştefan, mort la spitalul Sanador. Ce se întâmplă chiar în aceste momente cu medicul care l-a operat

Tânărul ars în incendiul din Piatra Neamţ, infestat cu două bacterii în spitalul din Iaşi! Nu s-a schimbat nimic de la Colectiv!

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Trebuia să zboare și Arafat! Un fost președinte al României, anunț în scandalul politic al momentului: E un om care blochează sistemul de sănătate

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies