Imagini halucinante cu un cuplu din Moldova! Au transmis LIVE pe Facebook partida lor de amor

Un cuplu din Moldova, luați de val de aburii bahici, dar și de hormoni, au împărtășit pe Facebook momentul lor intim.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

In articol:

Internetul, mare ți-e grădina, Doamne! Un cuplu din Moldova, luați de val de aburii bahici, dar și de hormoni, au împărtășit pe Facebook momentul lor intim.
Moment intim care s-a transformat într-un adevărat spectacol erotic pentru internauți.
Imaginile s-au viralizat imediat, iar unii au făcut și capturi care s-au răspândit imediat pe internet.
În imagini, cuplul își face de cap în bucătărie, pe un scaun, Ea, stă deasupra lui, în timp ce el o sărută tandru și începe să o dezbrace.

Cuplurile exhibiționiste, tot mai frecvente. Cazul de la Mamaia

Tinerii nu mai au limite când vine vorba despre satisfacerea plăcerilor carnale, iar doi îndrăgostiți au fost filmați și fotografiați în timp ce se iubeau pătimaș pe balconul unul bloc de pe litoralul românesc.

Cei doi au fost surprinși, ziua în amiaza mare, în timp ce se iubeau, goi pușcă, pe balcon, fără să le pese că cineva ar putea să îi vadă sau să fie întrerupți... de Poliție. Cei doi tineri nonconformiști au fost filmați, cu puțin timp în urmă, în timpul unei ”partide” dezlănțuite pe unul dintre balcoanele imobilului, iar scena desprinsă literalmente din filmele pentru adulți s-a petrecut în fața a zeci de turiști care s-au declarat scandalizați de dezmățul celor doi amorezi. De altfel, cei care au imortalizat momentele au început, la un moment dat, să ”comenteze” scenele demne de producții dedicate adulților, iar protagoniștii, observând că sunt urmăriți, ”pudici” nevoie mare, au schimbat puțin unghiul acțiunii...

Cei doi tineri, de altfel extrem de dezinhibați nu s-au oprit în ciuda faptului că deja activitatea lor avea parte de privitori și de ”comentatori” de pe margine, ei preferând să își trăiască, mai departe, pasiunea chiar dacă o făceau în văzul lumii, în cea mai aglomerată zonă din Mamaia, zona de Nord a stațiunii, iar ei ar fi putut fi văzuți de sute de oameni.

Imaginile pot fi văzute AICI. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate